Catalin Munteanu a marcat pentru Real Murcia

Apropo.ro / 04.10.2004, 09:52
Catalin Munteanu a marcat pentru Real Murcia
Mijlocașul Catalin Munteanu a înscris un gol pentru formația Real Murcia în meciul pierdut, duminica, în deplasare, cu scorul de 1-3, în fața echipei Racing Ferrol, în etapa a VI-a din Segunda Division. Munteanu a înscris în minutul 14. Constantin Gîlca a evoluat pe tot

Mijlocașul Catalin Munteanu a înscris un gol pentru formația Real Murcia în meciul pierdut, duminica, în deplasare, cu scorul de 1-3, în fața echipei Racing Ferrol, în etapa a VI-a din Segunda Division.

Munteanu a înscris în minutul 14.

Constantin Gîlca a evoluat pe tot parcursul partidei pe care echipa sa, Almeria, a pierdut-o, în deplasare, cu scorul de 0-2, în fața formației Polideportivo Ejido, tot în etapa a VI-a din Segunda Division.

Laurențiu Roșu a fost titular, fiind înlocuit în minutul 71 cu Calle, în partida pe care formația sa, Recreativo Huelva, a terminat-o la egalitate, scor 0-0, cu formația Cadiz.

În campionatul Belgiei, în etapa a VIII-a, jucatorul Alin Stoica a intrat pe teren în minutul 75, în locul lui Balaban, în meciul FC Bruges – Racing Genk, scor 1-1.

În campionatul Greciei, Panathinaikos Atena, cu Dumitru Mitu pe teren din minutul 30, a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, formația Apollon Kalamaria, în etapa a III-a.

Mijlocașul Eugen Trica a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Litex Loveci, a cîștigat-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, în fața formației Pirin, în etapa a VIII-a a campionatului Bulgariei.

Trica a deschis scorul în minutul 4 al partidei.

În etapa a VIII-a a campionatului Belgiei, jucatorul Marius Mitu a evoluat pe toata durata partidei pe care Lierse a pierdut-o, în deplasare, scor 0-2, în fața formației Beveren.

Jucatorul Sorin Botiș a fost titular în partida pe care formația sa, Ferencvaros, a cîștigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în fața echipei Sopron, în etapa a VIII-a a campionatului Ungariei. Botiș, care a evoluat tot meciul, a primit un cartonaș galben în minutul 43.

În etapa a VII-a a campionatului Olandei, echipa Ajax Amsterdam, cu portarul Bogdan Lobonț și atacantul Nicolae Mitea titulari, a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata, duminica, în deplasare, în fața formației Alkmaar. Mitea a fost înlocuit, în minutul 77, cu Boukhari.

Jucatorii Laurențiu Reghecampf și Adrian Iordache au fost titulari în partida pe care Energie Cottbus a pierdut-o, duminica, în deplasare, cu scorul de 0-2, în fața formației Greuther Furth, în etapa a VII-a din 2. Bundesliga. Reghecampf a fost înlocuit, în minutul 66, cu Meszaros.

Formația Eintracht Trier, cu jucatorul Catalin Racanel pe teren pe toata durata partidei, a învins, în deplasare, echipa Erzgebirge Aue, scor 2-1.

Fundașul Marius Baciu a fost titular în partida RW Oberhausen – SC Karlsruher, scor 1-0. Baciu a primit un cartonaș galben.

Atacantul Viorel Moldovan a fost titular în partida pe care Servette Geneva a cîștigat-o, sîmbata, în deplasare, cu scorul de 2-0, în fața formației Grasshopper Zurich, în etapa a XI-a a campionatului Elveției. Moldovan a fost înlocuit, în minutul 65, cu Calle.

Formația FC Zurich, cu Iulian Filipescu pe teren pe toata durata partidei, a cîștigat, cu scorul de 2-1, partida disputata, în deplasare, împotriva echipei St. Gallen. Atacantul Adrian Ilie a fost rezerva la FC Zurich.

În etapa a a V-a din liga a doua a campionatului Italiei, jucatorul Paul Codrea a evoluat pe toata durata partidei pe care FC Torino, a cîștigat-o, sîmbata, pe teren propriu, în fața echipei Catania.

Mediafax