Catalin Munteanu si Mitrovici nu mai vin

Apropo.ro / 13.07.2004, 10:12
Catalin Munteanu si Mitrovici nu mai vin
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca jucatorii Catalin Munteanu și Slavișa Mitrovici nu vor mai fi achiziționați de gruparea din Bulevardul Ghencea. "Este posibil sa se mai faca transferuri. Nici nu a fost vorba de transferul lui Catalin Munteanu la

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca jucatorii Catalin Munteanu și Slavișa Mitrovici nu vor mai fi achiziționați de gruparea din Bulevardul Ghencea.

„Este posibil sa se mai faca transferuri. Nici nu a fost vorba de transferul lui Catalin Munteanu la Steaua și nici nu va fi vorba de așa ceva. De asemenea, Slavișa Mitrovici nu mai vine la Steaua”, a precizat Becali.

Gigi Becali a spus ca este mulțumit de comportarea echipei Steaua în perioada de pregatire.

Oficialul stelist a menționat ca nu este nici o problema daca Oțelul nu va putea juca în Cupa UEFA. „Pe undeva este mai bine și pentru România, normal ar fi sa lase locul altcuiva, conform clasamentului echipei Rapid. Ar putea ajunge mai sus și ar putea face și punctaj pentru țara. De ce sa cheltuie atîția bani cînd ar putea lua niște bani de la Rapid pentru cedarea locului?”, a spus Becali.

Mediafax