Catalin Necula, interimar la Al Hilal

Apropo.ro / 04.03.2009, 13:24
Catalin Necula, interimar la Al Hilal
Conducerea lui Al Hilal i-a retras lui Cosmin Olaroiu prerogativele de antrenor principal, dupa scandalul provocat vinerea trecuta la finala Cupei Coroanei Printului, scrie GSP.

Conducerea lui Al Hilal i-a retras lui Cosmin Olaroiu prerogativele de antrenor principal, dupa scandalul provocat vinerea trecuta la finala Cupei Coroanei Printului.

Intr-un comunicat publicat aseara pe site-ul clubului saudit, secundul Catalin Necula este denumit antrenorul primei echipe, in timp ce despre Cosmin Olaroiu nu se face nici o referire si nu apare in nici o fotografie din timpul antrenamentului.

"Echipa a finalizat pregatrile pentru meciul de joi din etapa a 19-a din Liga Saudita, pe stadionul Prince Faisal Bin Fahd din Riyadh. Antrenamentul a fost urmarit de administratori, de Membrii de Onoare si de fotbalistii nationalei Arabiei Saudite. Catalin, antrenorul primei echipe, a pus accent pe latura tactica".

In finalul comunicatului se mentioneaza faptul ca Mirel Radoi si Yasser Al Qhtani sunt apti de joc, dupa problemele medicale acuzate.

Chiar daca ieri se vehicula ca arabii i-au propus 5 milioane de euro pentru a nu parasi Al Hilal, se pare ca totul a fost la nivel de zvon.

Mai multe detalii despre demiterea lui Cosmin Olaroiu, pe Infosport.ro