Cătălin Scărlătescu deschide porţile Festivalului Gustului Românesc din Capitală

Apropo.ro / 31.05.2018, 11:52
Cătălin Scărlătescu deschide porţile Festivalului Gustului Românesc din Capitală
Savoarea incontestabilă a bucatelor tradiţionale româneşti este dusă mai departe de chef Cătălin Scărlătescu prin Festivalul Gustului Românesc, eveniment culinar ce îi poartă semnătura. Weekend-ul acesta, între 31 mai şi 3 iunie, juratul organizează o ediţie şi în Bucureşti, în Mega Mall, acolo unde toţi ce îi vor trece pragul au ocazia să guste din preparate alese.

,,Vor fi patru zile în care ne vom bucura din plin de savoarea autentic românească. Festivalul Gustului s-a născut din fascinaţia mea pentru această ţară, căci în cele mai ascunse colţuri ale României am găsit obiceiuri, tradiţii şi secrete ale bucătăriei ce mi-au demonstrat că la noi mâncarea este într-adevăr fabuloasă. Fiecare zonă are specificul ei, cu reţete neschimbate de sute de ani, cu oameni frumoşi alături de care gătesc de fiecare dată cu mare drag. Îi aştept pe toţi cei cărora le este dor de o experienţă culinară ca la carte, cu iz românesc. Se anunţă 4 zile de festival cu mâncare savuroasă şi voie bună.”, mărturiseşte Cătălin Scărlătescu.

Juratul, care în acest moment poate fi văzut pe Antena 1, luni şi marţi de la 20:00, în sezonul de poveste ,,Chefi la cuţite” mărturiseşte cu mândrie că acest festival este unul dintre cele mai dragi proiecte pe care le-a iniţiat: ,,Cea mai frumoasă parte din povestea mea este acest eveniment culinar, Festivalul Gustului Românesc, ce anul acesta va fi organizat în 10 localităţi. Sunt sigur că de la an la an vom găsi metode de a-l face să devină şi mai complex, mai vizitat, mai iubit. Festivalul Scoicilor are identitatea lui, s-a aşezat…e frumos, grandios, iar acum..nou născut este acest eveniment al tradiţiei româneşti. ”
Ediţia din Bucureşti a Festivalului Gustului Românesc se va desfăşura între 31 mai şi 3 iunie în Mega Mall, iar vizitatorii vor avea parte de un periplu culinar printre tentaţiile tradiţionale româneşti gătite chiar de celebrul chef. Alături de echipa sa, formată şi din foşti concurenţi ,,Chefi la cuţite”, Cătălin Scărlătescu este nerăbdător să facă din acest eveniment unul memorabil. Intrarea va fi liberă, iar voia bună, muzica şi relaxarea vor face parte din ,,meniu”.
Următoarea ediţie a Festivalului Gustului Românesc va fi organizată în Brăila, între 7 şi 10 iunie, urmând ca juratul “Chefi la cuţite” să ajungă şi prin alte colţuri ale ţării.

 

Tags: