Cătălin Scărlătescu este cerut în căsătorie la „Chefi la cuţite”

De: Cătălina Matei / 13.03.2017, 11:46
Cătălin Scărlătescu este cerut în căsătorie la „Chefi la cuţite”
Farfurie cu surprize pentru Cătălin Scărlătescu luni seara la „Chefi la cuţite”. Imediat după jurizarea unei farfurii inedite, simpaticul bucătar are parte de un moment cu totul şi cu totul neprevăzut: în spatele uşilor se află o ardeleancă dintr-o bucată, cu vorbele la ea, care îl cere în căsătorie pe burlacul din juriu imediat ce intră în platou.

   Angi locuieşte în Spania şi este o adevărată apariţie, iar la „Chefi la cuţite” reuşeşte să îi cucerească pe cei trei juraţi. Aceasta mărturiseşte că are două scopuri clare: să ia cuţitul, dar, cel mai important, să se mărite cu chef Scărlătescu. Aşa că focoasa brunetă nu stă pe gânduri şi face cererea în platou, ba chiar îi va pune pe masă un inel, încurajată de glumele chefilor Dumitrescu şi Bontea, care de câţiva ani buni tot încearcă să-l însoare pe colegul lor. Cum va reacţiona burlacul celebrului trio, ce va spune când Angi îl va asigura că au unde sta în Spania, unde are o casă cu pereţi de sticlă, dar şi ce răspuns va avea pentru cererea simpaticei concurente, telespectatorii Antena 1 află în ediţia „Chefi la cuţite” de luni, 13 martie, într-un moment cu totul şi cu totul savuros.

            Tot atunci juraţii emisiunii au parte de încă o premieră: un trio de tineri insistă să intre la jurizare împreună, cu trei farfurii gătite individual, pentru că au venit în emisiune cu un obiectiv precis: fie trec mai departe toţi trei, fie nu rămâne niciunul şi pleacă toţi acasă. Ce vor spune chefii în faţa acestei cereri rămâne de văzut luni de la 20.30.