Cătălin Scărlătescu: „Îmi doresc ca în acest sezon să câştig fie cu un sudor, un sofer de tir”

De: Alexandra Necsoiu / 25.10.2018, 13:38
Cătălin Scărlătescu:
Începând cu luni şi marţi, de la ora 20:00, cei trei maeştri de la masa juriului vor intra într-o nouă aventură culinară, în cel de-al şaselea sezon ”Chefi la cuţite”. Printre zecile de farfurii pe care le vor avea de degustat şi de această dată, printre zecile de jurizări care vor determina soarta unor bucătari talentaţi, cei trei juraţi îşi găsesc timp şi de glume sau tachinări.

Dacă până acum chef Cătălin Scărlătescu a fost în atenţia colegilor săi pentru că nu a avut un reprezentant în finală două sezoane la rând, de data aceasta, un ”semn” venit din neant pe masa jurizării îl va face să aibă încredere că în cel de-al şaselea sezon îşi va duce bucătarii spre marele premiu. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 vor vedea în premiera celui de-al şaselea sezon.

Mai sceptici, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, ce se bucură de faptul că foarte mulţi candidaţi mărturisesc că şi-ar dori să facă parte din echipele lor în acest an, îl tachinează la fiecare pas: ”Dacă nu ai niciun om în finală, de ce să mai vrea concurenţii la tine?”, glumesc aceştia. Dar pentru că replicile tăioase dintre ei nu lasă loc de supărări, simpaticii bucătari vor continua să se întreacă ”la cuţite” şi la bancul de lucru, acolo unde se vor lupta în preparate delicioase pentru amuletele ce oferă avantaje în confruntările pe echipe.

Cu o singură finală câştigată, Cătălin Scărlătescu are de recuperat în ceea ce priveşte clasamentul ”Chefi la cuţite”, dar nu se lasă descurajat şi are încredere că în cel de-al şaselea sezon va reuşi să obţină titlul alături de un ucenic pasionat: “Eu rămân la părerea că oricine poate participa la acest concurs- indiferent de rasă, vârstă, sex sau profesie. Îmi doresc ca în acest sezon să câştig fie cu un sudor, cu o croitoreasă, un sofer de tir, un marinar, un profesor universitar, sau o casieriţă. Şi lista poate continua!”, a mărturisit acesta.
           Cel de-al şaselea sezon ”Chefi la cuţite” are premiera pe 29 şi 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.