Cătălin Scărlătescu ne spune de ce nu s-a însurat până acum

De: Nicoleta Nicolae / 09.05.2015, 09:00
Cătălin Scărlătescu ne spune de ce nu s-a însurat până acum
Duminică, Dincolo de aparenţe, emisiune difuzată de Antena Stars de la 13:00, chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie că nu s-a pierdut niciodată cu firea când s-a aflat faţă-n faţă cu unele situaţii de viaţă şi de moarte. Iar acestea se pare că nu l-au ocolit niciodată. De la vârsta de 14 ani, când a salvat pentru prima dată o femeie de la înec, şi până acum, Cătălin a devenit un erou în adevăratul sens al cuvântului. „În momentele de criză eu încă mai judec. Poate de-aia nu m-am însurat: că în momentele de criză am judecat”, glumeşte cheful după ce enumeră toate persoanele pe care le-a salvat de la moarte, fie că au fost în pericolul de a se îneca, fie că au suferit un infarct în timp ce se aflau la o nuntă.

Tot în cadrul emisiunii realizate de Florentina Fântânaru, Cătălin povesteşte că a decis să se facă bucătar în vara anului 1987, după ce a văzut ce soţie frumoasă şi ce copii minunaţi avea cheful restaurantului din hotelul la care el căra bagaje pe-atunci. Şi decizia de a munci încă de la o vârstă mică a fost luată tot pentru a-şi îndeplini un vis: acela de a avea o bicicletă. „Mi-am luat o semicursieră atât de frumoasă… era echivalentul unui Ferrari din ziua de astăzi”, spune el cu nostalgie.

Un împătimit al mersului pe mare, Cătălin Scărlătescu dezvăluie când şi-a descoperit această nebunie: la doar şase ani, el şi un prieten au traversat Lacul Tăbăcăriei pe o plută improvizată. De unde i se trage celebra repulsie faţă de clătite, unde îşi va petrece vacanţa de vară, dar şi cum şi-a descoperit pasiunea pentru bucătărie, duminică, de la 13:00, la „Dincolo de aparenţe”.