Cătălin şi Andra – Domnul şi doamna… Măruţă!

De: Cătălina Matei / 04.08.2008, 00:00
Cătălin şi Andra - Domnul şi doamna... Măruţă!
Oficial, Andra îi va prelua numele moderatorului de la PRO TV pe 10 august, iar rochia de mireasă o va îmbrăca pe 23, chiar de ziua ei. Şi, cum mulţi prieteni s-au înscris pe lista ”hoţilor”, Măruţa va trebui să-şi păzească straşnic mireasa... Eventual într-o barcă, pentru că nunta de poveste a celor doi se va desfăşura pe o insulă!

”Mai ai un singur lucru să-mi dai”… Cu toţii am auzit refrenul Andrei! Ei bine, Măruţă i-a dat iubitei sale inelul de logodnă de ceva vreme. Mai precis, în vacanţa de iarnă, în preajma Sărbătorilor. Cît timp i-a luat cîntăreţei să se hotărască? ”Eee, m-am gîndit mult pînă să răspund. Vreo 30 de secunde!”. Apoi, a cerut-o de nevastă în faţa părinţilor ei: ”Oricît de mult s-ar fi aşteptat la acest moment, evenimentul rămîne unic şi tulburător pentru părinţi. La rîndul nostru, n-am fost scutiţi de emoţii. Una e să glumeşti cu însurătoarea şi alta e să vorbeşti serios, în faţa părinţilor”, povesteşte prezentatorul emisiunii ”Happy Hour”, de la PRO TV. Dar oare Andra l-a cerut de bărbat? ”Aoleo, trebuia? Ia să vedeţi că nu m-a cerut! Poate-mi face vreo figură de proporţii la Starea civilă!”, glumeşte Măruţă.

Cît despre cununia civilă, cei doi vor semna oficial pe 10 august, la primăria sectorului 3, unde prietenii deja căsătoriţi îi vor felicita, iar cei încă celibatari le vor oferi… compătimirile lor! Una peste alta, nunta dintre Andra şi Cătălin este un eveniment aşteptat de întreaga familie, dar şi de fanii celor doi, căci viitorii miri formează un cuplu simpatizat de mai toţi românii. Prin urmare, şi invitaţii vor fi numeroşi: de ordinul sutelor! Toţi vor dansa şi se vor distra pe o insulă, într-un parc din Tîrgu Jiu.

”Pentru că e vară, am ales un spaţiu sub cerul liber, într-un parc, cu Jiul în jurul nostru. N-avem nuferi, dar nici nu sîntem prea eminescieni, aşa că ne vom mulţumi cu florile de pe podul spre insulă”. Iar printre cei care vor asigura partea muzicală se numără Daniela Condurache, Provincialii, Petrică Mîţu Stoian, Angela Similea şi Ovidiu Komornyik, Taraful din Clejani, Proconsul şi Nineta Popa. Andra nu vrea să cînte la nunta ei.

Nuntă ca-n poveşti

Cînd era mică, Andra adora basmele: ”În copilărie, îmi transferam toată viaţa în poveşti. Nu lipseau castelul, caleaşca, alaiul de prinţi şi prinţese. {i, evident, Făt-Frumos!”. Între timp, artista a crescut, a cucerit o ţară-ntreagă cu vocea ei şi l-a găsit şi pe Făt-Frumos întruchipat în persoana lui Măruţă. Iar rochia de mireasă seamănă cu cea din poveşti şi, pînă în ziua cea mare, va sta ascunsă de privirile lui Cătălin: ”Nu ştiu dacă din superstiţie nu trebuie s-o vadă. Mai degrabă, contează elementul-surpriză: să apari în faţa lui, într-un moment solemn, fără să ştie dinainte cum vei arăta".

"Am optat pentru culoarea albă a rochiei, în ciuda trend-urilor. Şi, ca să semene cu visele din copilărie, rochia va fi lungă! Prima rochie pe care am probat-o a fost şi cea care îmi venea perfect. Mi s-a părut un semn bun şi am rămas la ea, chiar dacă între timp mai probasem multe modele”, ne dezvăluie Andra. Cum va arăta costumul de ginerică? ”Nimic extravagant. Adina Buzatu a ales o combinaţie în care să mă simt eu însumi, nu încorsetat ca un ginerică de vitrină”, se amuză Măruţă.

Lista hoţilor…

Dacă moderatorul de la ”Happy Hour” i-a dat iubitei inelul de logodnă, pe cel de căsătorie încă nu l-a ales: ”Verighetele arată bine, dar ele sînt la locul lor, în magazin. Pentru că nu le-am ales încă. Vom merge împreună şi ne vom hotărî la ceva simplu, discret. Pentru că verigheta este un simbol, nu o piesă de paradă”, ne povesteşte Cătălin.

Între timp, lista prietenilor dispuşi să-i fure mireasa s-a mărit considerabil: ”Prietenul la nevoie se cunoaşte, ştiţi cum e! Adevărul e că unii dintre ei îmi plătesc nişte poliţe, că şi eu m-am îndeletnicit cu de-astea la nunţile lor”, recunoaşte viitorul mire. Dar pînă va rămîne fără mireasă şi pînă va negocia răscumpărarea, Măruţă mai are o tradiţie de respectat: ”Naşii sînt cei mai buni prieteni ai noştri, nişte oameni cum puţini sînt pe lumea asta, Dana şi Cornel Ciocan. Cornel spune că de-abia aşteaptă să m-audă spunîndu-i şi chiar să i-o sărut, în biserică. Ba, mai mult, părerea lui este că ar trebui să facem şi o repetiţie generală!”.

Oricum, pînă să-i pupe mîna naşului, Cătălin îi va mai face sigur nişte declaraţii de dragoste miresei sale. Dacă ar face un top al lor… ”Nu pot să aleg şi nici să contabilizez. Ştiu doar că simpla prezenţă a lui în viaţa mea este sigur cea mai frumoasă declaraţie de dragoste”, afirmă Andra. Şi luna de miere va fi tot o ”declaraţie de dragoste”, căci cei doi vor merge în Tenerife.