Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la „Survivor România”; show-ul, lider de audiență

De: Ana Obretin / 23.03.2022, 13:26
Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la

Cătălin Zmărăndescu este concurentul eliminat, marți seară, din emisiunea „Survivor România”. Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:56.

Astfel, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8,8 puncte de rating și 26,1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3,9 puncte de audiență și 11,6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români s-au bucurat de emoțiile aduse de Jocul de Comunicare, iar în minutul de aur, la ora 21.34, aproape 2,2 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

Marți seară, publicul a decis: competiția s-a încheiat pentru Cătălin Zmărăndescu. ”Mă întorc acasă la familia mea. De când a început competiția, am fost eu, nu m-am schimbat. Dacă ar fi să mă rezum la un singur lucru, ar fi acela că este o experiență pe care nu o să uit prea ușor”, au fost primele cuvinte spuse de luptător la aflarea veștilor, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Duminică seară, show-ul „Survivor România” revine la PRO TV. Până la debutul unei noi săptămâni, spectatorii pot revedea momentele favorite pe Voyo.

CITEȘTE ȘI: Posturile Pro TV Pro 2 și Pro X, redenumite Acasă, respectiv Pro Arena

Foto: Pro TV