Catalina Ponor, campioana naționala la individual compus

Apropo.ro / 11.07.2004, 14:47
Catalina Ponor, campioana naționala la individual compus
Gimnasta Catalina Ponor a obținut, sîmbata, medalia de aur în concursul individual compus din cadrul Campionatelor Naționale ale maestrelor și ale echipelor de club, care se desfașoara la Constanța, transmite corespondentul MEDIAFAX. Catalina Ponor, legitimata la

Gimnasta Catalina Ponor a obținut, sîmbata, medalia de aur în concursul individual compus din cadrul Campionatelor Naționale ale maestrelor și ale echipelor de club, care se desfașoara la Constanța, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Catalina Ponor, legitimata la clubul Farul CS Școlar 1 Constanța, a cîștigat concursul cu un total de 38,125 puncte, fiind urmata de Andreea Munteanu (Farul CSS1 Constanța), cu 38 de puncte, și de Alexandra Eremia (CSA CSS3 Steaua București), cu 37,950 puncte.

În concursul pe echipe, medalia de aur a revenit CSA CSS3 Steaua București (Alexandra Eremia, Florica Leonida, Silvia Stroescu, Sandra Izbașa, Alina Stanculescu, Daniela Druncea), care a acumulat un total de 149,650 puncte. Pe locul doi s-a clasat Farul CSS1 Constanța, cu 148,425 puncte, în timp ce medalia de bronz a fost cîștigata de CS Cetate Deva, cu 140,850 puncte.

Duminica vor avea loc finalele pe aparate. Tot în cursul zilei de duminica, președintele Comitetului Olimpic Român, Ion Țiriac, îi va oferi un premiu special italianului Bruno Grandi, președinte al Federației Internaționale de Gimnastica și membru în Comitetul Executiv al Comitetului Internațional Olimpic (CIO).

Mediafax