Cătălina Ponor se retrage din gimnastică și se logodește

Apropo.ro / 08.08.2012, 11:30
Cătălina Ponor a hotărât să se retragă din cariera sportivă, dar și să își întemeieze o familie alături de gimnastul Tommy Ramos.

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, marți seară, că Jocurile Olimpice din acest an au fost ultima competiție din carieră, care se încheie cu cinci medalii olimpice în palmares, dintre care trei de aur.

Mă retrag fără regrete. Am muncit fiecare secundă pentru echipă, am muncit fiecare secundă pentru mine, am muncit fiecare secundă pentru toată lumea. Am fost deja campioană olimpică și voi părăsi cu fruntea sus gimnastica. Le mulțumesc tuturor pentru susținere și îmi pare rău că i-am dezamăgit„, a spus Ponor pentru site-ul oficial al organizatorilor JO de la Londra.

Acum vreau o vacanță, să-mi relaxez mintea. Apoi, voi încerca să fac ceva, cum ar fi să devin antrenoare„, a mai spus Cătălina Ponor, în vârstă de 25 de ani.

Cătălina Ponor

Cătălina Ponor și-a anunțat retragerea

Cătălina vrea împlinire și în plan personal. Sportiva are o relație cu gimnastul din Puerto Rico Tommy Ramos (25 de ani), supranumit și „Golden Boy”, iar cei doi urmează să se logodească, după JO 2012.

S-au scris numai prostii, cum că aș fi combinată cu nu știu ce oficial al unei echipe de baschet… Aiurea…Sunt cu altcineva, un gimnast. Este un bărbat la care țin foarte mult. Am o relație serioasă și, da, după Olimpiadă ne vom logodi!„, spune Cătălina.

Mama Cătălinei a confirmat decizia fiicei sale de a se logodi: „Este adevărat. Cătălina se va logodi după Olimpiadă. Evenimentul va avea loc la Constanța și va fi ceva restrâns, în familie. Vreau să-i cunosc și eu pe părinții lui Tommy. Oricum, este alegerea Cătălinei, eu nu mă implic în viața ei personală. Îi respect alegerile„.

Cătălina Ponor și Tommy Ramos s-au cunoscut în sala de gimnastică, iar povestea lor de dragoste durează de un an și jumătate. A fost dragoste la prima vedere, iar acum au hotărât că este momentul să facă pasul cel mare. După logodnă, cei doi vor pleca în vacanță, pe croazieră.