Cate Blanchett mamica

Apropo.ro / 09.12.2001, 22:15
Cate Blanchett mamica
Actrița australiana Cate Blanchett, nominalizata la Oscar în 1998 pentru rolul din "Elisabeth", a nascut primul sau copil, un baiețel. Actrița în vîrsta de 32 de ani, care este casatorita cu scenaristul Andrew Upton, a nascut la Londra. Baiețelul a primit numele de

Actrița australiana Cate Blanchett, nominalizata la Oscar în 1998 pentru rolul din „Elisabeth”, a nascut primul sau copil, un baiețel.

Actrița în vîrsta de 32 de ani, care este casatorita cu scenaristul Andrew Upton, a nascut la Londra. Baiețelul a primit numele de Dashiell, a precizat purtatorul de cuvînt al artistei. Cate Blanchett, care va aparea în curînd pe ecranele americane în filmul „Lord of the Rings”, nu va ramîne acasa prea multa vreme.

În luna februarie ea va începe lucrul la filmul „”Chasing the Dragon: The Veronica Guerin Story”, un film despre o ziarista asasinata dupa ce a anchetat o serie de crime în Irlanda.

De asemenea, ea va aparea într-un nou film produs de studiourile Warner Bros, „Charlotte Gray”, povestea unei scoțiene care s-a alaturat rezistenței franceze în timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Tags: