Câte diamante poți înghiți pe stomacul gol

De: Gabriela Voicu / 29.04.2013, 13:30
Câte diamante poți înghiți pe stomacul gol
O femeie care a participat la un eveniment caritabil din Florida, SUA, a înghițit un diamant, din greșeală. Află cum a fost posibil!

O femeie de 80 de ani a înghițit accidental un diamant la un eveniment caritabil din Tampa, Florida, SUA.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Miriam Tucker a participat la a 65-a ediție a show-ului de modă anual Fashionollia, pe 20 aprilie, când din greșeală a înghițit un diamant dintr-un pahar cu șampanie.

Cei 280 de invitați la eveniment au avut ocazia să câștige un diamant de 1.03 carate, plasat într-un pahar cu șampanie, care a fost așezat printre alte pahare care conțineau cristale de zircon. 

Miriam Tucker

„M-am gândit să gust puțină șampanie și nu am controlat conținutul paharului. Râdeam și glumeam, când am realizat că am înghițit diamantul; ce prostie”, a declarat femeia, fost broker la o agenție imobiliară.

Ea le-a spus organizatorilor ce s-a întâmplat abia după ce evenimentul s-a încheiat, iar în zilele următoare a fost programată pentru o colonoscopie.

În cele din urmă, medicul femeii a recuperat diamantul, iar acesta a fost dus la un bijutier care a confirmat ca este veritabil și valorează 5.000 de dolari.

Unii, însă, înghit diamante cu alte scopuri. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a încercat să fure un diamant în valoare de 13.000 de dolari de la o expoziție din China, înghițindu-l.

Alții ajung chiar la spital după ce înghit diferite obiecte necomestibile, iar radiologii rămân uimiți când văd radiografiile care dezvaluie ciudățenii.