Câte filme a tradus Irina Margareta Nistor până acum?

De: Cristiana Trifu / 21.09.2018, 08:46
Câte filme a tradus Irina Margareta Nistor până acum?
Irina Margareta Nistor, îndrăgitul critic de filme şi prezentatoare Happy Channel, şi-a spus povestea la “CulTOUR”, unde a vorbit despre marea sa pasiune şi felul în care a început acest drum pentru ea.

Prima dată a mers la cinema, la vârsta de doi ani, împreună cu mama ei. Primul film pe care l-a văzut a fost unul Disney, Alba ca Zăpadă’. De-a lungul carierei, Irina Margareta Nistor a tradus 5000 de filme, dintre care 3000 doar în anii ‘80, şi a vizionat de patru ori mai multe.

Vreo 20.000 de mii. Văd tot timpul filme, văd foarte multe şi oriunde, şi de tot felul. Fie că sunt documentare, fie că sunt animaţii, filme vechi, filme noi. Sunt înnebunită după filmele alb-negru, după filmele anilor ‘30.’, a povestit ea.

Primul videoplayer l-a cumpărat în 1991. Un video costa cât o maşină(…)M-a întrebat cineva ce făceam cu banii, cred că ceea ce fac şi acum. Îmi place foarte tare să fac cadouri şi să dau petreceri. Să fie spectaculoase, să fie plăcute, şi să mă gândesc la fiecare în parte ce i-ar face plăcere, să plece acasă cu un cadou dacă e, de Crăciun sau de Paşte’, mărturiseşte aceasta.