Câte milioane de dolari primesc actorii de top de la Hollywood, pentru un rol

De: Carmen Ulian / 08.04.2015, 12:00
Câte milioane de dolari primesc actorii de top de la Hollywood, pentru un rol
Leonardo DiCaprio a reușit să încaseze 25 de milioane de dolari pentru un singur rol, cel din "The Wolf of Wall Street". Lista celor mai bine plătiți actori în 2015.
Leonardo este în fruntea clasamentului, iar ceilalți se află la câteva milioane de dolari distanță. Clubul vedetlor care primesc 20 de milioane de dolari se numără Robert Downey Jr., Sandra Bullock, Angelina Jolie, Denzel Washington, Matt Damon..
 
Matt Damon primește 20 de milioane de dolari dacă revine în franciza Bourne, noul film urmând a fi lansat anul viitor.
 
Cu succesul de pe urma American Sniper și o a treia nominalizare la Oscar, Bradley Cooper ar putea încasa și el ușor circa 15 – 20 de milioane pentru un rol.
 
Din top mai face parte și Robert Downey Jr. care a stat multă vreme în fruntea clasamentului datorită câștigurilor de pe urma Iron Man și Avengers.
 
 
Nici Dwayne The Rock Johnson nu se lasă mai prejos și încasează și el 15 milioane de dolari pentru un rol.
 
În ce privește femeile, Angelina Jolie a primit 15 milioane de dolari pentru rolul din Maleficient, iar Sandra Bullock stă și mai bine la acest capitol reușind să semneze pentru un onorariu de 20 de milioane de dolari pentru rolul din Gravity. Pentru The Heat, ea a primit numai 10 milioane de dolari.
 
Actrița de comedie din SPY,  Melissa McCarthy, are roluri pentru care este plătită cu 15 milioane de dolari, în timp de Jennifer Lawrence primește în jur de 10 – 15 milioane de dolari pentru un blockbuster (a primit 10 milioane de dolari pentru The Hunger Games: Catching Fire). Desigur, atunci când este vorba de roluri mai mici în filme cu buget mai mic, vedetele sunt plătite cu sume mai decente.