Cateii au talent: Castigatorii marii FINALE Romanii au talent! VIDEO

Apropo.ro / 11.05.2013, 10:00
Cateii au talent: Castigatorii marii FINALE Romanii au talent! VIDEO
Romanii au talent 2013 a ajuns la final. Vineri noapte au fost selectati cei mai buni trei concurenti ai celei de-a treia editii ai celui mai indragit show de talente.

Dupa un spectacol pe cinste, presarat si cu mici incidente care au dat culoare show-ului live, concurentii au fost supusi votului publicului. Emotiile au atins cote maxime atat pentru concurenti cat si pentru cei din fata televizoarelor. Desi toate numerele au fost foarte bune, publicul a fost cel care a avut ultimul cuvant de spus.

Eduard Andrei Sandu a fost primul nominalizat de jurati, dupa ce s-a spus „Stop vot”, urmat de Vlad Grigorescu si Bruno Icobet. Ceilalti 12 finalisti au fost frenetic aplaudati de public si de catre jurati.

Dintre cei trei care au urcat pe podiumul de la Romanii au talent, locul trei a fost ocupat de Eduard Sandu, cu simpaticele lui papusi: Romeo si Nea’ Alecu.

In timp ce Smiley si Pavel au anuntat castigatorul locului I, s-a subinteles ca ocupantul celui de-al doilea loc este iluzionistul Vlad Grigorescu.

Astfel, cu Bruno Icobet in fruntea clasamentului, s-a implinit una dintre cele mai mari dorinte ale lui Mihai Petre: ca un numar de dresura sa fie marele finalist al concursului de talente. Cei trei caini sunt in mod clar cei mai simpatici concurenti care au castigat vreodata finala unui show de o asemenea amploare.

Emisiunea Romanii au talent a fost spornsorizata de COSMOTE.