Cateva idei pentru a-ti decora masina (Foto)

Apropo.ro / 12.02.2009, 15:36
Fii avantgardist si, in loc sa iti cheltui banii pe vopsea, imbraca-ti masina cu altfel de materiale.

Te-ai plictisit de masina ta? Nu stii ce sa ii faci ca sa nu para aceeasi rabla cu care vecinii s-au obisnuit?

Poti sa ii schimbi aspectul folosind materiale la care nu te-ai fi gandit niciodata si sa reusesti sa intorci capatele curiosilor dupa tine.

Un pic de imaginatie nu strica si cel mai bine iti vine o idee cand vezi ce a facut altcineva.

Mai jos veti urmari un set de masini, modificate estetic intr-un mod diferit fata de o simpla vopsire, sortate in functie de obiectele de decor folosite.

Butoane de la tastatura

Sigur ai schimbat cel putin o tastatura pana acum si daca ai fi pastrat-o ai fi putut sa te apuci sa iti decorezi masina cu butoanele de la acele tastaturi. Cel de mai jos a mers mai departe de atat si l-a desenat pe Homer Simpson din acele taste, pe capota masinii. Stau sa ma gandesc ce ar face in cazul unei simple tamponari cand vor zbura cateva sute de taste?

Butoane tastatura
Butoane tastatura
Butoane tastatura

 

Iarba

Am putea sa schimbam obiceiul de a pune graul la incoltit de Sfantul Andrei si sa lipim gazon pe masina? Asa macar ar avea un motiv serios cainii sa isi faca nevoile la roata si ai putea spune ca ai facut un mic pas in incercarea de a asimila o mica parte din poluarea produsa de autoturisme.

Atentie: Nu calca (si mai ales nu fuma) iarba de pe masina vecinului!

Iarba
Iarba

 

Lemn

Nu cred ca ar fi greu pentru maestrii sculptori maramureseni sa vina cu o caroserie integrala din lemn pentru o dacie 1300. Nu numai bisericutele se pot face din lemn, drept dovada sunt imaginile de mai jos. Ce te faci insa vara? Daca iti place sauna atunci o sa te simti extraordinar de bine inauntru (Si in cazul unui gratar ad-hoc se poate folosi o aparatoare sau un capac de roata).

Lemn
Lemn

 

Daca tot a venit vorba de lemne pe roti si in Romania inca e la moda caruta cu sase cai frumosi de ce sa nu amintim de "caruta templu" a lordului Nellai din sudul Indiei ale carei roti masoara 2,5 metri in diametru (fiecare), 8 la numar.

Lemn
Lemn
Lemn

 

Piese Lego

Desi curentul Lego nu a prins asa de mult la noi, exista si aceasta alternativa, in care iti acoperi intreaga masina cu diverse piese lego, ca sa arati ca si cum ai iesit dintr-un Nintendo Gameboy.

Lego

 

Pixuri

Daca suferi de cleptomanie si nu te poti abtine cand vezi un pix acum poti vedea ce ai putea face cu toate pixurile care le-ai "confiscat". Ai putea sa iti parchezi masina langa o facultate si sa inchiriezi pixuri pentru studentii eminenti.

Pixuri
Pixuri

 

Dopuri

Esti prieten cu nea Vasile, patronul de la bodega de la parter? Roaga-l sa pastreze dopurile de la sticlele de vin folosite. De ce? Sa iti decorezi masina cu ele. De ce? Habar nu am, dar chiar arata misto:

Dopuri

 

Cristale swarovski

Eeee asa mai da! Un pic de "glamour" nu strica la masina. De ce numai "mausii" sa fie favorizati? Unii oameni colectioneaza timbre si au rabdare sa stranga cu miile. Asa ca nu mai sta pe ganduri si apuca-te de strans pietricele. Daca vrei sa stii cam cate iti trebuie afla ca pe Mini Cooper sunt aproximativ 1.000.000 cristale swarovski.

Swarovski
Swarovski
Swarovski
Swarovski

 

Masinute de jucarie

O idee foarte interesanta si care ar putea sa te scoata din incurcatura in caz ca e ziua vreunui coleg si ai uitat sa ii cumperi un cadou.

Masinute de jucarie
Masinute de jucarie

 

Aur

Daca se intampla sa fi un multimiliardar excentric care citeste articolul asta si ti-a trecut prin cap ca ai putea sa iti imbraci masina in aur, afla ca nu esti primul:

Aur
Aur


Pune-ti mintea la treaba si imagineaza-ti cu ce alte chestii ti-ai putea imbraca masina?