Câteva ore pâna la… Billy Idol

Apropo.ro / 29.06.2006, 15:54
Câteva ore pâna la... Billy Idol
Arenele Romane vor fi gazda pentru unul dintre cei mai iubiti muzicieni ai ultimilor 20 de ani. Insotit de Steve Stevens, chitaristul cu care a lucrat la prima sa aparitie discografica, in urma cu 24 de ani, Billy Idol se afla in turneu de promovare a noului sau album "Devil's Playground"

Arenele Romane vor fi gazda pentru unul dintre cei mai iubiti muzicieni ai ultimilor 20 de ani. Insotit de Steve Stevens, chitaristul cu care a lucrat la prima sa aparitie discografica, in urma cu 24 de ani, Billy Idol se afla in turneu de promovare a noului sau album „Devil’s Playground” o intoarcere a lui Idol in lumea buna a muzicii la peste 20 de ani de la „White Wedding” sau „Rebel Yell”.

Ajuns la 50 de ani Billy Idol se considera un om matur, trecut prin multe dar inca cu chef de rocknroll „Sunt un tinar de virsta a doua. Aveti grija vine rocknroll-ul adevarat, vine Billy Idol” a declarat artistul. „Cred ca vom avea un spectacol pe cinste” a mai spus acesta pentru Europa FM, partenerul in eter al evenimentului.

In deschiderea concertului punkrockerii de la Zob promit ca nu il vor dezamagi pe unul dintre artistii cu care au crescut din punct de vedere muzical.

Pentru concertul Billy Idol din data de 10 iulie, de la Arenele Romane, nu mai sunt in vanzare decat aproximativ 1200 bilete la pretul de 120 RON din cele 4000 emise initial. Dupa epuizarea acestora, se vor pune in vanzare bilete la pretul de 150 RON la scena si in tribune, iar biletul in zona VIP va costa 200 RON.

Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Palatului si a Arenelor Romane, din reteaua Diverta, dar si online.

De asemenea, Events ofera si posibilitatea rezervarii telefonice, la numarele (021) 311 50 63/4. ), persoana de contact Ana Maria Dinu.

Parteneri: Agressione Group, SSP Guard, Star Limo Carey, Pepsi, Exotic Travel, WSI-Internet Consulting&Education.

Parteneri media: Antena 1, MTV, Europa FM, Kult Media, Comunicate de presa.ro, Bilete.ro, Elle, Jurnalul National, Liternet.ro , News Outdoor Romania, Rol.ro, Popcorn, Romania Libera, Sapte Seri, Viva, Time Out.

Kult Media