Catherine Zeta-Jones, internată pentru tratarea tulburării bipolare

De: Gabriela Voicu / 30.04.2013, 17:30
Catherine Zeta-Jones, internată pentru tratarea tulburării bipolare
Actrița galeză Catherine Zeta-Jones s-a internat, luni, din proprie inițiativă, într-o clinică specializată în tratarea sindromului maniaco-depresiv.

Actrița galeză Catherine Zeta-Jones s-a internat, luni, din proprie inițiativă, într-o clinică specializată în tratarea sindromului maniaco-depresiv (tulburare bipolară).

Potrivit site-ului TMZ.com, Catherine Zeta-Jones va urma tratamentul 30 de zile.

Catherine Zeta-Jones

Sindromul maniaco-depresiv, cunoscut și sub denumirea de tulburare bipolară, de care actrița galeză a dezvăluit că suferă în 2011, se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziție, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziție euforică, să fie hiperactivi, agitați și fără să simtă necesitatea somnului.

Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranță, vinovate și/sau fără valoare și au un nivel scăzut de energie.

Citeste mai multe despre „Catherine Zeta-Jones, internată din nou într-o clinică specializată în tratarea tulburării bipolare”, pe Mediafax.ro