Câți ani crezi că are această femeie? (Poze)

De: Gabriela Voicu / 02.08.2013, 14:30
Acest pictorial a fost realizat de cuplul de fotografi Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin pentru numărul din noiembrie 2008 al revistei Vogue Paris.

Pictorialul următor a fost realizat de cuplul de fotografi Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin pentru numărul din noiembrie 2008 al revistei Vogue Paris.

În ciuda a ceea ce ați putea crede nu au fost folosite efecte grafice, ci doar lumină și machiaj. În imagine este fotomodelul Eniko Mihalik care avea doar 20 de ani când a fost făcută ședința foto.

Prin puterea machiajului, Eniko a fost transformată, rând pe rând, într-o femeie de 50 de ani, 40 de ani, 30 de ani, apoi într-o tânără de 20 de ani (vârsta sa) și, în cele din urmă, într-o fetiță de 10 ani. De machiajul ei s-a ocupat Lisa Butler, iar de styling Carine Roitfeld.

Eniko Mihalik este un model de origine ungară, acum în vârstă de 26 de ani. Tânăra de 1.79 m înălțime a apărut în campaniile unor branduri renumite, între care Cesare Paciotti, Gucci, Kenzo, MaxMara, Samsonite by Viktor & Rolf și Barneys New York.

Eniko Mihalik – 60 de ani

Eniko Mihalik – 50 de ani

Eniko Mihalik – 40 de ani

Eniko Mihalik – 30 de ani

Eniko Mihalik – 20 de ani (vârsta ei reală)

 

Eniko Mihalik – 10 ani