Câţi bani a câştigat anul trecut Moise Guran! Prezentatorul TV se pricepe la dat sfaturi şi, în realitate…

De: Nicoleta Nicolae / 15.04.2016, 09:14

Câţi bani a câştigat anul trecut Moise Guran! Prezentatorul TV se pricepe la dat sfaturi şi, în realitate...
Moise Guran este unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti din domeniul economic, emisiunile sale fiind lecţii pentru afacerişti.


Moise Guran are propria firma prin care face emisiuni de aproape zece ani. Anul trecut, firma sa, Biziday Consulting SRL, la care jurnalistul este unic asociat şi administrator, a realizat un profit important. Conform portalului specializat, supervisor.ro, profitul de anul trecut al firmei lui Guran reprezintă mai mult de 25% din cifra de afaceri. Adica, peste 600.000 de lei (peste 130.000 de euro), la o cifra de afaceri de 2,2 milioane de lei. Conform datelor depus la Fisc, profitul net cumulat din ultimii trei ani al firmei lui Guran ajunge la 2,15 milioane lei (peste 470.000 de euro).

Conform wowbiz.ro, MOise Guran a declarat că firma sa are un departament separat, specializat în producţie de publicitate, şi ca de acolo vin cei mai mulţi bani.
 La sfarsitul anului trecut, realizatorul TV si sotia sa au infiintat o alta societate care are acelasi domeniu de activitate ca si Biziday Consulting: productie cinematografica, video si programe de televiziune.