Câţi bani au câştigat la botez Gabriela Cristea şi Tavi Clonda? Cine le-a suportat toate cheltuielile?

De: Cristiana Trifu / 16.04.2018, 11:26
Câţi bani au câştigat la botez Gabriela Cristea şi Tavi Clonda? Cine le-a suportat toate cheltuielile?
Sâmbătă, Gabriela Cristea (43 de ani) şi Tavi Clonda (37 de ani) şi-au creştinat şi ei fetiţa în vârstă de 8 opt luni, pe Bella Victoria Margot.

Fericitul eveniment a avut loc la Biserica “Sfinţii Mihail şi Gavriil”, din comuna Corbeanca. Alături le-au fost rudele, prietenii apropiaţi, dar şi două perechi de naşi: soţii Mădălin Ionescu / Cristina Şişcanu şi sora lui Tavi, Ioana Aramă, şi Tudor, bun prieten cu celebrul tătic. După slujbă, care a durat aproximativ o oră, părinţii şi naşii au plecat la un restaurant din Pipera, pentru a petrece alături de cei 150 de invitaţi. 

Vedeta tv şi soţul ei au pregătit în detaliu botezul Victoriei, eveniment cu 150 de persoane .”Victoria are patru naşi care nu formează două perechi de naşi. Cristina şi Mădălin sunt o pereche, iar Andreea este separat şi Tudor separat. Pe Tudor îl ştiu de când s-a născut, cu Tavi a avut de la început o relaţie deosebită (practic de la el a primit aprobarea când ne-am căsătorit), iar cu Victoria sigur o să se înţeleagă bine.Vrem să-i fie mai mult decât naş, vrem să îi fie frate mai mare. Cu Tudor încheiem lista naşilor Victoriei”, a spus Gabriela Cristea.

Vedeta tv s-a gândit ca tema petrecerii să fie “Traieşte-ţi visul”, iar culoarea predominantă să fie mov. 

„Bella Victoria Margot a venit in randul crestinilor. Ii multumim din suflet preotului care a oficial slujba de Increstinare, precum si nasilor Cristina Siscanu Ionescu Cont Andreea Arama Madalin Augustin Ionescu Cont si Tudor-Alessandro Marian. Organizatorii au fost la mare inaltime si ne-au oferit servicii de calitate. Eu, Victoria si Tavi am fost emotionati si ne-am bucurat ca ne-au onorat cu prezenta lor artistii care au animat petrecerea. Oaspetilor le multumim ca au fost langa noi in aceste momente fericite, unice si importante din viata noastra”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook.

Întreaga cheltuială la local a ajuns la 15.000 de euro. Cu toate acestea, cheltuielile nu au fost suportate de Gabi Cristea şi de Tavi, ci de Antena 1. Ei au acceptat să ofere exclusivitatea botezului fetiţei lor, astfel că vestimentaţia, localul şi muzica au fost asigurate de postul tv.

Potrivit presei mondene, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au ales cu aproximativ 24.000 de euro.Naşii Cristina şi Mădălin Ionescu au dat 1.000 de euro, iar ceilalţi doi naşi au dat în jur de 500 de euro fiecare. 

Ce face Tavi Clonda după ce a fost concediat? – FOTO

Divorţurile l-au îmbogăţit pe Marcel Toader! Câţi bani încasează de la tv? A fost căsătorit de 5 ori

Imagini compromiţătoare! Gabriela Cristea, goală alături de Marcel Toader

Dornică de afirmare! Gabriela Cristea, în PLAYBOY! S-a lăsat fotografiată numai în poziţii INDECENTE

Fetiţa Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda va avea nu unul, ci trei nume.

”Bella Victoria Margot Clonda. Margot l-a ales Gabriela, de la bunica mea, Margareta. La victorie ne-am gândit. Cum să spun eu, nu că ne-am chinuit, dar am tot luptat şi a venit şi Victoria”, a declarat Tavi.