Câţi bani câştigă Mihai Bendeac pe lună de la Antena 1? În perioada de „somaj”, Delia a fost cea care l-a ajutat financiar!

De: Cătălina Matei / 07.12.2016, 11:26
Câţi bani câştigă Mihai Bendeac pe lună de la Antena 1? În perioada de
Mihai Bendeac nu duce grija banilor.

Actorul a câştigat în 2015 de la Teatrul de Comedie aproximativ 18.000 lei (1.500 lei pe lună), iar din restul colaborărilor a obţinut din drepturi de autor suma de 182.743 lei (cam 15.230 lei pe lună). Aici, intră colaborarile pe care Bendeac le-a avut cu Antena 1, Prima TV, firma care produce show-urile Deliei Matache şi clubul deţinut de soţul artistei. Practic, în 2015, Mihai Bendeac a produs, în total, aproape 45.000 de euro, potrivit wowbiz,  în condiţiile în care şi-a reluat locul pe post la Antena 1 abia la sfârştul lunii noiembrie. 

Scene de sex sălbatic, în prime time, la TV!

Bendeac, dezvăluiri şocante: „Sexul cu o femeie măritată e… se manifestă în pat ca un căţel…”

Înregistrare necenzurată cu Roxana Vancea şi Mihai Bendeac?!

Bendeac, implicat într-un scandal sexual

Mihai Bendeac si-a pus economiile pe numele tatalui sau, Danut Constiantin Bendeac. Astfel, anul trecut, actorul i-a facut un cadou fabulos parintelui sau, daruindu-i suma de 376.208 lei, adica aproximativ 83.601 euro, suma care ulterior a fost depusa de Danut Constantin Bendeac intr-un cont propriu, deschis la o banca din Bucuresti. Informatia apare in declaratia tatalui actorului, care lucreaza la Agentia Domeniilor Statului, in calitate de inspector. Cât despre părinţii actorului au avut un castig mediu relativ modest: tatal – 2.800 lei/luna de la ADS si ADP iar mama (Emilia) – 750 lei/luna de la cabinetul stomatologic pe care-l detine.