Câți bani poți primi ca să renunți la Facebook

Apropo.ro / 08.02.2013, 15:30
Câți bani poți primi ca să renunți la Facebook
Un tată și-a plătit fiica pentru a renunța la Facebook timp de cinci luni. Cum credeți că a reacționat adolescenta și cât i-a oferit el?

Paul Baier, vice-președintele unei companii de energie din Boston, SUA, a găsit o metodă ingenioasă prin care să o facă pe fiica lui de 14 ani, Rachel, să renunțe la rețeaua de socializare Facebook pentru cinci luni.

Click aici pentru prognoza meteo pe mai multe zile. Vremea pe apropo.

El i-a promis acesteia că îi va oferi suma de 200 de dolari și vor semna și un acord scris în acest sens. Și pentru a fi sigur că Rachel renunță la contul de Facebook, Paul îi va da 50 de dolari în luna aprilie, iar restul de 150 de dolari în luna iunie.

document

Drept să spun și ea a contrinuit la această idee. Vrea să câștige bani de buzunar, iar faptul că va renunța temporar la Facebook o deranjează dar în același timp mi-a spus că nu are nimic împotrivă. Desigur, după ce se va termina perioada aceasta sunt sigur că își va relua vechile obiceiuri„, spune tatăl tinerei.

Și pentru a dovedi că nimic din ce a spus nu sunt vorbe deșarte, Paul Baier a postat pe internet documentul semnat de amândoi.