Câți bani primește Horia Brenciu la Antena 1

De: Carmen Ulian / 18.03.2014, 12:00
Câți bani primește Horia Brenciu la Antena 1
Horia Brenciu va primi cu 10.000 de euro mai mult decât lua la ProTV pentru noua emisiune de la Antena 1. Salariul lui stârnește invidii.

Horia Brenciu va câștiga 35.000 de euro pentru jobul de la „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Acum va lua cu 10.000 de euro mai mult decât lua la „Vocea României”, spun surse de pe piața media.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Artistul a fost încântat să apară pe sticlă la Antena 1 în mai multe sezoane pe an, decât într-un singur sezon, așa cum apărea la trustul MediaPro. Horia Brenciu va fi membru al juriului în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva!”, înlocuind-o pe Delia Matache, dar șefii îi pregătesc și o emisiune proprie, de divertisment.

Mai mult, banii vin în familie, căci și iubita lui, Alice Dumitrescu, s-a mutat la Antena 1, unde este producătoarea emisiunii „Happy Show”, realizată cu fosta gașcă de la Serviciul Român de Comedie (Pro TV).

„Antena 1 mă susține în proiectele mele, în concertele mele. Cineva îmi spunea că decât să te văd o dată într-un sezon, mai bine te văd de mai multe ori pe an. Așa se va întâmpla, fiți pregătiți”, a declarat Brenciu săptămâna trecută la „Observator”.