Câţi bani primeşti ca să fii spectator la Ninja Warrior România?

Apropo.ro / 30.07.2018, 14:03
Câţi bani primeşti ca să fii spectator la Ninja Warrior România?
Ninja Warrior, show-ul care începe în toamnă la Pro TV, caută spectatori pentru filmările care vor avea loc în august.

Anuntul de casting precizează: 300 de persoane între 18 şi 50 de ani este „necesarul figuraţiei”. Este o „muncă” de noapte: filmările încep la ora 20.00 şi se întind pe 9-10 ore.

Cât câştigi pentru o zi de figuraţie: 90 de lei. Net. Plus mâncare (catering). Filmările pentru Ninja Warrior – „Exatlonul Pro TV” la care se caută figuraţie vor avea loc între 7 şi 14 august.

Formatul românesc al emisiunii Ninja Warrior – on show bazat pe probe fizice – va fi difuzat de Pro TV în această toamnă. Va fi prezentat de Daniel Niţoiu, Costi Mocanu şi Raluca Aprodu.

O mulţime de români se pregătesc să intre în cea mai impresionantă competiţie sportivă TV: Ninja Warrior România.

Pe lângă titlul pe care-l râvnesc sute de mii de oameni din întreaga lume, românul care va reuşi să ducă la bun sfârşit toate traseele va câştiga şi un premiu substanţial în valoare de 100.000 de euro. Forţă, echilibru, curaj, viteză şi o minte puternică sunt elementele pe care fiecare concurent care intră în luptă trebuie să le aibă pentru a demonstra că merită să plece acasă cu marele trofeu şi cecul în valoare de 100.000 de euro. Ninja Warrior România testează limitele fizice şi psihice ale celor care sunt convinşi că niciun obstacol nu poate sta în calea lor, oferind telespectatorilor un adevărat spectacol unde adrenalina şi emoţia vor oferi o lecţie impresionantă despre motivaţie şi depăşirea limitelor.

Luptă să fii primul campion din România!

Dacă eşti gata să demonstrezi unei naţiuni că ai o condiţie fizică exemplară şi că eşti pregătit să-ţi depăşeşti limitele, dacă vrei să demonstrezi că eşti un/o adevărat/ă războinic/ă şi eşti deschis/ă la noi provocări, înscrie-te acum în cea mai spectaculoasă competiţie. Sună la 0743.890.823 sau intră pe ninjawarrior.protv.ro şi poţi fi chiar tu cel care-şi va adjudeca titlul de primul Ninja Warrior România şi premiul în valoare de 100.000 de euro.