Câţi dolari a pierdut Cabral la Las Vegas?

Apropo.ro / 10.11.2011, 15:31
Câţi dolari a pierdut Cabral la Las Vegas?
Cabral, prezentatorul emisiunii “Poveştiri de noapte”, a fost alături de PRO TV Internaţional la Las Vegas, la Campionatul Românesc de fotbal.

Aceasta fiind prima vizită în America a prezentatorului emisiunii „Poveştiri de noapte„, el are multe de povestit. Cabral a evoluat pe teren ca fotbalist, a jucat la cazinou şi s-a bucurat de un adevărat spectacol Cirque du Soleil, ajungând şi în culise, de unde a realizat un material cu atletul român Rareş Orzata, fost campion de gimnastică, care face parte din echipa LOVE – al doilea cel mai scump spectacol al Cirque du Soleil.

În ceea ce priveşte experienţa lui Cabral în Las Vegas, aceasta povesteşte: „Despre Vegas… numai de bine (asta dacă nu eşti împătimit cu jocurile de noroc)! Ca să vad cum e, am jucat în astea 10 zile vreo 40 de dolari. Din ei am pierdut vreo 15, aşa că nu stau chiar rău. În schimb am fost martorul unei partide de Texas Hold’em la care intrarea era de 70.000 de dolari! Unul dintre jucători a pierdut 5 mâini la rand, când mi-am dat seama că tocmai aruncase 350.000 de dolari… am facut o prăbuşire de calciu, am plecat de-acolo vorbind singur!, a încheiat Cabral.

Sâmbătă, 12 noiembrie, românii din afara ţării vor putea urmări emisiunea „PRO TV Internaţional Special – Las Vegas” cu cele mai interesante momente ale celei de-a 11-a ediţii a Campionatului Românesc de Fotbal din Las Vegas, la care Cabral a fost maestru de ceremonii.