Câți oameni pot cânta la o chitară? (Video)

Apropo.ro / 22.05.2012, 17:00
Câți oameni pot cânta la o chitară? (Video)
Trupa Walk off the Earth a realizat un cover după celebra piesă "Somebody that i used to know" a lui Gotye. Vezi aici maniera lor unică de a interpreta hitul!

Cei de la Walk off the Earth sunt un grup multi-talentat. Un fenomen muzical ce încântă auzul publicului.

Cei cinci membri ai trupei Walk off the Earth au cântat cu toții la aceeași chitară, ba chiar și cu vocea, pentru coverul după Gotye „Somebody that i used to know”. Piesa a adunat peste 110 milioane de vizualizări pe internet.

Cinci canta la o chitara Somebody that i used to know gotye de pe tare.ro

Piesa lui Gotye se pare că face ravagii, nu doar în clasamentele muzicale. Vă reamintim de videoclipurile în care o mulțime de copii îi cântau piesa și dansau după ea.

Videoclipul a ajuns un viral, după ce a fost postat pe internet la începutul acestui an.

Trio Zamfirescu

Trio Zamfirescu – trei pe o chitară

Cei cinci membrii de la Walk of Dead – Marshall, Sarah, Gianni, Taylor și Joel sunt extrem de creativi și inventivi în ce privește compoziția muzicală.

În urma postării videoclipului pe internet, criticile pozitive nu au întârziat să apară. Russell Crowe și Alyssa Milano sunt doar doi dintre cei care și-au arătat aprecierea față de munca trupei. Nici artistul Gotye nu a stat deoparte, el precizând amuzat că: „Acum știu la cine să apelez pentru varianta acustică a piesei. Sunteți amuzanți și geniali „. Piesa lui Gotye are peste 220 de milioane de vizualizări pe internet.

Trupa românească Trio Zamfirescu, pe care i-ați admirat la Românii au Talent, au cântat toți trei la aceeași chitară piesa lui Antonio Banderas, „Cancion del Mariachi”.