Catinca Roman: ”Nu merită să ţii cont de părerea celorlaţi”

De: Cristiana Trifu / 02.04.2018, 13:30
Catinca Roman: ”Nu merită să ţii cont de părerea celorlaţi”
Creatoarea de modă vorbeşte într-un amplu interviu despre curajul pe care l-a avut de-a lungul timpului de a-şi asculta propriile dorinţe în detrimentul opiniei celorlaţi.

”Din experienţa mea, nu merită să ţii cont de părerea celorlalţi. Trebuie să faci ce simţi pentru că, de foarte multe ori uităm că trăim o singură viaţă. Sigur, există nişte limite. Dar fiecare îşi stabileşte limitele sale şi nu cred că principiile şi valorile pe care le alegi trebuie să conforme cu cele ale majorităţii”, spune Catinca Roman.

Mai mult, creatoarea de modă susţine că atunci când a decis să fie mamă singură nu s-a gândit nicio clipă la ceea ce vor spune oamenii.  Ea consideră că istoria s-a repetat cumva şi, la fel ca în cazul mamei sale, Mioara Roman, dorinţa de a avea un copil a învins neînţelegerile din relaţiile în care acestea aflau la momentul în care au rămas însărcinate.

”Eu mi-am dorit aşa de mult copilul, încât nu m-a interesat ce se spune.  Nu mi-a spus nimeni nimic în faţă, pentru că trăim într-o societate ipocrită. În ceea ce o priveşte pe Calina, pot spune că istoria s-a reptat într-o oarecare măsură. Ca şi mama, şi eu am zis că, indiferent de situaţie, eu voi păstra copilul. Şi nu regret nicio secundă, cred că este una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat în viaţă”, dezvăluie Catinca Roman.

Despre principiile după care s-a ghidat în viaţă, despre relaţia pe care o are cu tatăl ei biologic, dar şi despre stilul ei de viaţă, Catinca Roman vobeşte deschis în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.