Catrinel Menghia este imaginea unui cunoscut brand de cosmetice românesc

De: Ana Obretin / 18.02.2021, 16:21
Catrinel Menghia este imaginea unui cunoscut brand de cosmetice românesc

Top-modelul și actrița Catrinel Menghia a devenit imaginea unui celebru brand de cosmetice românesc, Gerovital Evolution. Menghia, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre acest subiect, despre cum împarte viața de familie cu cea profesională și despre noile ei proiecte în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

„Un factor important este faptul că am un stil de viață cât se poate de sănătos, fac sport atunci când pot. Încerc să mă întrețin, cremele vin după. Contează foarte mult să ai o liniște interioară”, a spus Menghia.

Top-modelul a vorbit și despre provocările vieții de mamă. „Fetița mea face doi ani în curând. este foarte dificil să mă împart între job și viața de mamă. Oarecum pandemia asta s-a întâmplat într-un moment în care copilul, aș putea spune că e într-o etapă a vieții în care are nevoie foarte mult de mamă, așa că eu am fost acasă tot timpul. Dar, da, mă dedic foarte mult copilului. Lucrez mai puțin, acum că putem lucra, pentru că îmi aleg proiectele. Vreau să fiu cât mai mult prezentă în viața ei”, a spus aceasta.

Catrinel, care are o relație cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, a oferit și o informație inedită despre una dintre afacerile pe care le are în Italia.

„Familia mea se ocupă cu vânzarea de flori, asta cred că n-am spus niciodată. Suntem cei care vând flori pentru toată Roma. De la noi pornește totul”, a spus actrița în emisiunea de la Pro TV

Vorbind despre planurile de viitor, aceasta a spus că vrea să lanseze o carte despre perioada copilăriei ei.

Cel mai recent film în care a jucat Catrinel Menghia este pelicula „La Gomera” (2019), semnată de regizorul Corneliu Porumboiu.

CITEȘTE ȘI: Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia se bat pe un job de sute de mii de euro. Ofertă bombă în România! Despre ce emisiune este vorba 

Marele vis din copilăria lui Catrinel Menghia 

Foto: Profimedia Images