Catrinel Menghia, pe coperta noului număr GQ România

Apropo.ro / 27.09.2013, 20:25
Catrinel Menghia, pe coperta noului număr GQ România
Numărul 30 al revistei GQ o are pe copertă pe Catrinel Menghia, model celebru în România și nu numai, într-un pictorial de excepție realizat de către GQ UK.

 

Numărul 30 al revistei GQ o are pe copertă pe Catrinel Menghia, model celebru în România și nu numai, într-un pictorial de excepție realizat de către GQ UK.Catrinel, acum Marlon, a fost protagonista unui shooting provocator în Los Angeles. 

Tot în acest număr citiți în exclusivitate un material despre situația dramatică din Sudan și felul în care George Clooney a reușit să se implice concret și să schimbe lucrurile, dar si un ghid foarte eficient despre cum să interacționezi cu colegele la birou. Și, dacă tot vă aflați în zona celebrității, citiți un articol despre creativul casei Burberry, Christopher Bailey, dar și un interviu foarte interesant cu Michael Phelps – cel mai mare înotător din toate timpurile, acum retras din lumea sportivă.

La rubrica de grooming redacția GQ a realizat un ghid cu Spa-uri din toată țara. Aflați care  sunt recomandările lor. Plus tot ce este nou în materie de lansări de produse de îngrijire pentru bărbați. Și cum parfumurile nu aveau cum să lipsească nici din acest număr, v-am pregătit și de data aceasta un interviu în exclusivitate cu Veronique Nyberg, creatoarea noului parfum Paco Rabanne, Invictus, care a fost  lansat în România în luna august.
 

În ediția septembrie-noiembrie vă veți mai întâlni cu pagini spectaculoase de modă, shootinguri impresionante, cu haine din colecțiile de toamnă-iarnă 2013, alături de un ghid care vă învață cum ar trebui purtate aceste haine pentru a nu da greș cu ele.

 

Nu în ultimul rând, în acest număr găsiți un material pur si simplu spectaculos de accesorii și, tot ca de obicei, GQ Girl, în rolul acesteia fiind, de data aceasta, Alice, fata care vă va prelungi visele de vacanță cu încă opt pagini. Și, desigur, rubricile cu care GQ v-a obișnuit: shopping, editors”s choice, un ghid de stil, un manual de tendințe și pagini de accesorii.

 

Plus: autoturisme, gadgeturi, rețete GQ și restaurante up-market, ceasuri și vinuri în ediții limitate, fitness & sporturi extreme, „Discuții” vor fi și de data aceasta pe teme de actualitate din economie, societate și ecologie, așa cum v-am obișnuit.

 

Noul număr al revistei GQ poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 27 septembrie.