Catrinel Menghia, sedinta foto in Romania

Apropo.ro / 15.12.2011, 16:00
Catrinel Menghia, sedinta foto in Romania
Modelul Catrinel Menghia a revenit in Romania pentru a participa la o sesiune foto realizata de fotograful Marius Baragan.

Modelul Catrinel Menghia s-a intors in tara pentru a fi fotografiata de Marius Baragan intr-un pictorial semnat Alexandrion Grup.

Timp de doua zile, Catrinel Menghia a fost inconjurata de o echipa de profesionsti condusa de Marius Baragan, fotograful cu care modelul roman lucreaza de peste 10 ani.

„In cei 10 ani de cariera am vazut multe concepte, insa rar ca acesta al atmosferei Greciei antice. Am pozat o singura data un concept al Romei antice, dar nu al Greciei. Din acest punct de vedere este un concept nou pentru mine si il apreciez in mod deosebit. De fapt, cred ca echipele creative si de productie se feresc in general de astfel de abordari pentru ca necesita multa energie din partea tuturor celor implicati. Aici este un caz fericit in care brandul Alexandrion se lipeste ca o manusa pe acest concept. Cel mai mult mi-a placut scena cu zeita Nike, pentru ca este zeita victoriei si este inaripata”, a declarat Catrinel Menghia.

Catrinel Menghia

Din dorinta de a ilustra cat mai bine tinutele vestimentare antice, atmosfera de la sedinta foto a fost calda, modelele purtand panze foarte fine si accesorii care le-au pus in valoare senzualitatea si feminitatea.

Catrinel mai poate fi vazuta in rolul unei italience seducatoare intr-un spot pblicitar pentru noul Fiat 500 Abarth, care a fost interzis in SUA deoarece a fost considerat prea senzual.

Catrinel Menghia a divortat de curand de magnatul italian Massimo Brambati, cu care s-a casatorit in 2005.