Catrinel Menghia, topless într-un nou pictorial românesc

De: Gabriela Voicu / 21.04.2012, 16:00
Catrinel Menghia, topless într-un nou pictorial românesc
Fotomodelul Catrinel Menghia a fost protagonista unei noi ședințe foto pentru o revistă de moda din România, în care apare cu sânii expuși.

Fotomodelul Catrinel Menghia, devenită celebră în Italia datorită frumuseții ei exotice, a pozat topless pentru numărul din luna mai al revistei Elle România.

Conceptul pictorialului este inedit: frumoasa Catrinel pozează cu sânii goi, jucându-se cu o păpușă și cu un căruț de jucărie.

Recent, Catrinel Menghia a fost protagonista unor spoturi publicitare pentru Fiat 500 Abarth, primul intitulat „Seduction”, considerat una dintre cele mai sexy reclame din pauza Super Bowl 2012, și al doilea denumit „House Arrest”, în care apare alături de actorul american Charlie Sheen.

Catrinel Menghia, topless în revista Elle

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită la vârsta de 16 ani, când ieșea din incinta stadionului din Iași, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălțime. De atunci, ea a devenit model internațional și a prezentat diverse creații vestimentare pentru case de modă precum Giorgio Armani.

Catrinel a fost imaginea Peroni și a apărut în paginile multor reviste de modă celebre, dar si în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, in calendarul Sports Illustrated 2007 și pe coperta ediției sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009.