Catrinel Sandu, despre nunta cu noul său iubit, Steve: „Vreau să le ofer fiicelor mele o familie”

Apropo.ro / 22.06.2018, 11:24
Catrinel Sandu, despre nunta cu noul său iubit, Steve:
Catrinel Sandu a acceptat să vorbească despre momentele grele trăite după despărţirea de soţul său şi, mai ales, despre cum a reuşit să treacă peste ele, într-o nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”

Catrinel Sandu şi cele două fiice ale sale Sara, în vârstă de 9 şi, Lara, de 5 ani, sunt invitatele Oanei Turcu săptămâna aceasta, într-o nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”.

Catrinel Sandu a acceptat să îi dezvăluie Oanei cum au decurs lunile de după divorţul de soţul său, dar şi cum l-a întâlnit pe Steve, actualul său iubit, care i-a dăruit deja şi un inel superb cu diamant. Cel mai important, Sara şi Lara îl iubesc deja şi sunt înnebunite să petreacă timp cu acesta, dar şi cu cei doi fii ai săi. Mai mult, Steve are grijă de micuţe în timp ce Catrinel a avut chiar şi trei locuri de muncă în acelaşi timp, pentru a-şi îndeplini visul de a fi independentă financiar.

”E prima dată când simt că am un partener în adevăratul sens al cuvântului, care să îşi dorească să facă lucruri împreună, ne sfătuim în absolut orice.  Vreau să le ofer fiicelor mele o familie, să le arăt că dacă nu a mers prima dată, poţi să găsesti pe cineva care să te facă fericită”, a povestit Catrinel, care a primit deja un superb inel cu diamant.