„Caut prieten dar nu găsesc! Toți băieții să apeleze la mine!”

De: Marian Andrei / 21.10.2013, 16:30
Cântărețul Boy George a declarat că îi este greu să-și găsească un iubit "care să merite" pe site-urile matrimoniale, din cauza celebrității.

Cântărețul britanic și-a făcut cont pe site-ul Grindr, destinat persoanelor gay și bisexuale, pentru a avea un partener, dar afirmă că îi este greu să găsească pe cineva, din cauza celebrității.

Click aici pentru prognoza meteo pe mai multe zileVremea pe apropo

„Bineînțeles că am folosit Grindr! E ca și cum m-ați întreba dacă am fost pe Facebook. Dar nu o să întâlniți pe nimeni care să merite pe acest gen de site-uri. Pe astfel de site-uri mi se întâmplă să fiu întrebat «Vai, chiar ești Boy George?» Tipi de genul acesta nu sunt pentru mine”, a declarat cântărețul pentru The Sunday Times Magazine.

Boy George, în vârstă de 52 de ani, a fost implicat într-o relație cu cântărețul de punk rock Kirk Brandon și cu basistul de la Culture Club Jon Moss. Cântărețul susține că este o fire romantică și își dorește o relație serioasă, dar că, până de curând, nu a avut timp de așa ceva, pentru că a lucrat la noul album „This Is What I Do”, care urmează să fie lansat pe 28 octombrie.