Cauza şocantă a morţii fotomodelului Anca Rovenţa! Nu are legătură cu dietele sau substanţele interzise

De: Nicoleta Nicolae / 18.12.2014, 09:04
Cauza şocantă a morţii fotomodelului Anca Rovenţa! Nu are legătură cu dietele sau substanţele interzise
La scurt timp după ce tânăra de 26 de ani a fost găsită moartă, în propria casă, surse apropiate anchetei au lansat ipoteza că Anca Rovenţa ar putea fi victima unor pastile de slăbit care, în combinaţie cu alcoolul, i-ar fi provocat un infarct.

 

Conform spynews.ro, însă, mama tinerei a declarat că moartea nu ar fi fost provocată de un infarct, ci că ar fi fost cauzată de o electrocutare. Mama fotomodelului a refăcut ultimele clipe ale singurului copil, pe care îl va conduce pe ultimul drum: ”Anca abia ieşise din baie. Avea părul ud. S-a îmbrăcat sumar şi s-a apropiat de pat, unde avea telefonul. A realizat că se descărcase bateria şi a vrut să îl pună la încărcat. Lângă pat avea un prelungitor, iar când s-a aplecat după cablul încărcătorului, i s-a scurs apă din păr direct în priza prelungitorului şi s-a curentat. A murit electrocutată. Acesta este adevărul!”

Surse judiciare au declarat că fata a fost găsită pe pardoseala dormitorului şi au precizat că pe trupul neînsulfeţit nu s-au descoperit urme de violenţă. Originară din Tg. Jiu, Anca Rovenţa locuia în Bucureşti, însă mergea foarte des la Milano în ultimii ani, fiind implicată în mai multe proiecte de fashion.