Cauzele mortii baschetbalistului Chauchey Hardy

De: Pandaru Alin Daniel / 04.11.2011, 16:30
Cauzele mortii baschetbalistului Chauchey Hardy
"Leziunile traumatice cranio-cerebrale care au determinat decesul s-au putut produce prin lovire cu si de plan dur in acelasi context traumatic", arata raportul medico-legal al baschetbalistului american omorat la Giurgiu.

Raportul de autopsie in cazul lui Chauncey Hardy, obtinut de MEDIAFAX, confirma constatarile preliminare, respectiv ca baschetbalistului american a murit din cauza insuficientei cardio-respiratorii datorate traumatismului cranio-cerebral soldat cu edem cerebral, hemoragie meningee, contuzie si dilacerare cerebrala (leziune traumatica avand caracter distructiv), fractura de bolta craniana iradiata la baza craniului.

Totodata, intre leziunile traumatice cranio-cerebrale si decesul lui Hardy exista o legatura de cauzalitate directa si neconditionata.

Avand in vedere morfologia si topografia leziunilor, cea mai probabila succesiune a evenimentelor a fost: lovire cu corp dur la nivelul buzelor, fractura craniana prin lovire hetero-propulsata de un plan dur cu impact temporo-occipital drept, cu producere de leziuni meningo-cerebrale atat la locul de impact cu solul cat si diametral opus prin mecanism de contra-lovitura”, se mai arata in raportul INML.

Mai multe detalii despre raportul IML in cazul mortii lui Hardy, pe Prosport.ro