„Cavalerul negru” va fi pe DVD si Blu-ray, din 8 decembrie!

De: Dragos Tanase / 05.12.2008, 12:00
Pro Video prezinta filmul "Cavalerul negru" atat pe suport DVD, cat si in varianta Blu-ray, din 8 decembrie!

Din 8 decembrie, Pro Video prezinta "Cavalerul negru" atat pe suport DVD, cat si in varianta Blu-ray.

Cu un buget estimat la 185 milioane dolari, "The dark knight/Cavalerul" negru a adunat pe ecrane o distributie de exceptie din care nu lipsesc Christian Bale, Heath Ledger si Aaron Eckhart.

Lumea s-a schimbat. Binele si raul domnesc intr-un univers al haosului. Totul face parte dintr-un plan necrutator. Un erou … este asteptat.

Ca urmare a succesului inregistrat de pelicula Batman Begins, Cavalerul negru ii reuneste din nou pe regizotul Christopher Nolan si pe starul Christian Bale, acesta din urma reluandu-si rolul lui Bruce Wayne/ Batman.

Inca de la prima sa lansare, in New York, pe marile ecrane, Cavalerul negru a adunat mii de fani de pe intregul continent.

"Este cea mai buna interpretare a unui personaj negativ pe care am vazut-o vreodata. Cred ca va fi nominalizat, as fi foarte surprins daca nu ar primi premiul Oscar", declara Michael Caine la premiera filmului.

Gary Oldman a fost si el coplesit de rolul personajul diabolic: "Nu am mai vazut un ticalos ca acesta de cand Dennis Hopper l-a interpretat pe Frank Booth in Blue Velvet".

Pana in prezent filmul a avut incasari de 994 milioane de dolari la nivel mondial, din care 530 milioane dolari doar in Statele Unite.

DVD-ul si Blu-ray-ul "Cavalerul negru" sunt disponibile, din 8 decembrie, in marile centre comerciale si magazinele de specialitate din toata tara, la un pret recomandat de 54,9 Ron pentru DVD-ul cu dublu disc, respectiv 129,9 Ron pentru Blu-ray.

Pentru comenzi si informatii, accesati site-ul www.provideo.ro!

Vezi aici trailer-ul filmului: 

 

Â