Cazul accidentului lui Șerban Huidu: Realizatorul TV rula cu 87 km/h, iar limita era de 50 km/h

Apropo.ro / 24.03.2012, 15:00
Cazul accidentului lui Șerban Huidu: Realizatorul TV rula cu 87 km/h, iar limita era de 50 km/h
Mașina condusă de realizatorul TV Șerban Huidu rula cu 87 km/h, în condițiile în care limita de viteză era de 50 km/h, și a intrat total pe contrasens provocând un accident îngrozitor.

Mașina condusă de realizatorul TV Șerban Huidu rula cu 87 km/h, în condițiile în care limita de viteză era de 50 km/h, și a intrat total pe contrasens, consemnează expertiza tehnică privind accidentul din octombrie 2011, de la Timișul de Sus, soldat cu moartea a trei persoane.

Huidu putea preveni producerea accidentului dacă și-ar fi păstrat banda de circulație. Starea de pericol s-a declanșat în momentul în care Șerban Huidu a pătruns pe contrasens. Nu s-a putut stabili dacă putea sau nu să evite producerea accidentului”, informează Pro Tv, citând expertiza tehnică ale cărei rezultate au fost transmise vineri.

Conform sursei citate, expertiza stabilește că accidentul a avut loc pe sensul opus celui de pe care venea mașina condusă de Șerban Huidu, el fiind cel care a intrat pe contrasens, în timp ce șoferul celeilalte mașini implicate în accident, un Logan, nu a avut nicio vină, circula corect și n-a taiat curba. Mașina vedetei TV i-a apărut brusc în față. Conform expertizei, Loganul rula cu 40 de kilometri la oră.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Brașov au dispus, în 18 octombrie 2011, începerea urmăririi penale față de Șerban Sebastian Huidu pentru ucidere din culpă.

Citește mai multe detalii despre expertiza în cazul accidentului provocat de Serban Huidu, pe Mediafax.ro