Cazul violatoarei taximetristului român a ajuns în presa internațională

De: Gabriela Voicu / 26.08.2012, 15:30
Cazul violatoarei taximetristului român a ajuns în presa internațională
Cazul Luminiței Perijoc, femeia care în urmă cu câteva zile a violat un taximetrist sub amenințarea cuțitului, a ajuns în presa internațională, iar jurnaliștii străini o compară cu Angelina Jolie din punct de vedere fizic.

Cazul tulcencei care a sechestrat și violat un taximetrist zilele trecute a ajuns și în presa internațională.

Dincolo de relatarea oribilei fapte a Luminiței Perjoc, jurnaliștii de afară nu contenesc cu laudele pe marginea frumuseții româncei, comparând-o cu Angelina Jolie.

„O tânără care seamănă izbitor cu Angelina Jolie a sechestrat un taximetrist, pe care l-a violat, sub amenințarea cuțitului”, scriu cei de la ziarul britanic „The Sun”.

Luminița Perjoc

Coșmarul lui Nicoale Stan, în vârstă de 34 de ani, a început în urmă cu câteva zile când fost rugat de Luminița să-i facă mai multe cumpărături și să i le livreze acasă. Când a ajuns la adresa femeii, aceasta l-a poftit în locuință și l-a servit cu o cafea.

La scurt timp, bărbatul susține că s-a trezit amenințat cu un cuțit, a fost forțat să se dezbrace și să întrețină relații sexuale cu femeia. Speriat, taximetristul a făcut ce i-a spus agresoarea, însă, într-un moment de neatenție al acesteia, a sunat la poliție și la ambulanță.

El a fost internat, iar Luminița a fost dusă la secția de psihiatrie a spitalului din Tulcea.