Ce a dezvăluit Dani Oţil după ce a aflat că Flavia are o relaţie cu Codin Maticiuc

De: Cristiana Trifu / 06.12.2017, 14:30
Ce a dezvăluit Dani Oţil după ce a aflat că Flavia are o relaţie cu Codin Maticiuc
Prezentatorul de televiziune Dani Oţil a avut prima sa reacţie după ce s-a aflat despre povestea de iubire dintre asistenta lui de la emisiune, Flavia, şi Codin Maticiuc.

„Am văzut în ziare că ai ceva pentru mine. Cum mai pun eu episoadele cu noi doi în casă, când îţi fac masaj şi cum explici că sunt filmate mai de mult timp? O să pun episodul cu masajul ca să îţi încurc moşu”, a spus Dani Oţil la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Balerină de profesie, Flavia Mihăşan s-a despărţit, în urmă cu câteva luni, de actorul Alexandru Ion. Iar acum pare extrem de apropiată de un alt actor. Recent, matinala de la Neatza cu Răzvan şi Dani a fost surprinsă alături de Codin Maticiuc, la lansarea filmului „Hawaii”.

Vedeta de televiziune a fost invitata lui Codin la eveniment şi a fost nedezlipită ce acesta. Potrivit wowbiz, omul de afaceri a stat lângă Flavia la coadă la popcorn, a dus-o la masă, apoi a condus-o la locul ei, în cinematograf, iar după ce a dat caâeva interviuri, s-a intors la ea.Pe parcursul filmului, cei doi au râs şi au glumit, Flavia bucurându-se de toată atenţia playboy-ului.

 „Vecina” Flavia a arătat ce are mai bun!

Ţi-o mai aminteşti pe Flavia în prima ei apariţie la Neatza cu Răzvan şi Dani? Transformare majoră! – FOTO

De 3 x SEXY: Flavia, Amalia şi Miruna, extrem de provocatoare! Cum arată în bikini – FOTO

El e adevăratul iubit al Flaviei: „Prima dată am observat la ea picioarele. M-am prăbuşit şi m-am adunat cu făraşul“ – FOTO