Ce a făcut azi soţia lui Klaus Iohannis, după ce a aflat rezultatele finale ale alegerilor!

De: Cătălina Matei / 17.11.2014, 13:11
Ce a făcut azi soţia lui Klaus Iohannis, după ce a aflat rezultatele finale ale alegerilor!
Klaus Iohannis este preşedintele României. Luni dimineaţa, jurnaliştii România TV au surprins-o pe Prima Doamnă în timp ce pleca spre catedră, acolo unde este aşteaptă de elevii săi.

Cu emoţie şi multă bucurie! Aşa a primit Prima Doamnă vestea că soţul ei, Klaus Iohannis, a reuşit să-i convingă pe români să-l trimită în fotoliul de preşedinte.

Carmen Iohannis şi-a început ziua aşa cum obişnuia şi până acum: modestă, va sărbători victoria nu alături de soţul ei, ci alături de elevi, pentru că a mers la şcoală, acolo unde este profesoară.

„Am primit vestea cu mare bucurie şi multe emoţii”, a spus vizibil emoţionată Carmen Iohannis, pentru romaniatv.net. Întrebată dacă va cere transferul la Bucureşti, Prima Doamnă a mărturisit că nu a hotărât încă nimic.


Soţia lui Klaus Johannis şi-a ţinut orele de engleză de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, după orarul prestabilit. A avut, însă, parte de surprize din partea elevilor săi.

Copiii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie bilingv, unde este diriginte, i-au pregătit un buchet de flori şi au aşteptat-o în clasă cu mai multe mesaje notate pe tablă, printre care „Klaus Johannis preşedinte”, „Santa Klaus is coming to Cotroceni” şi „Ţine minte 3 cuvinte: Klaus Johannis preşedinte”. În momentul în care a intrat în sala de clasă, copiii s-au ridicat în picioare şi au început să intoneze imnul României. Elevii au pus, apoi, în boxe, melodia formaţiei Queen, „We are the champions”, conform turnulsfatului.ro.