Ce a făcut câştigătorul “Chefi la cuţite” la scurt timp după finală

Redacția / 28.06.2018, 12:47
Ce a făcut câştigătorul “Chefi la cuţite” la scurt timp după finală
Marţi seară, Bogdan Vandici a fost desemnat marele câştigător al sezonului de poveste „Chefi la cuţite”, fiind în acelaşi timp şi cel mai tânăr concurent ce a reuşit să adjudece trofeul show-ului culinar. Orădeanul a mărturisit că experienţa trăită în cadrul emisiunii l-a ajutat să evolueze, atât ca persoană, cât şi ca bucătar profesionist, tocmai de aceea a hotărât să-şi transpună povestea aventurii culinare într-un tatuaj.

La scurt timp după difuzarea finalei sezonului 5, pe care a urmărit-o alături de chef Florin Dumitrescu şi o parte dintre colegii săi din echipa albastră, Bogdan a decis că vrea să păstreze amintirea acestui show într-un mod inedit. Aşa că a ales să îşi tatueze pe braţ ştrumful jedi luptător, simbol ce caracterizează unitatea echipei şi câştigul “războiului” culinar. Dar tânărul nu este singurul concurent din trupa albaştrilor care a vrut să marcheze parcursul experienţei de care a avut parte prin cel mai reprezentativ simbol, căci Gabriel Mocanu şi Robert Csaba şi-au tatuat şi ei acelaşi element. Cei trei bucătari ai lui chef Dumitrescu au legat o prietenie foarte strânsă pe parcursul show-ului şi mărturisesc că pe viitor şi-ar dori să lucreze împreună. Mândru de echipa sa şi de victoria din cel de-al cincilea sezon, venită în ciuda piedicilor pe care le-a avut pe parcurs, chef Dumitrescu a ales şi el să le facă o surpriză frumoasă băieţilor: tricouri inscripţionate cu acelaşi semn, ştrumful jedi.

La doar 21 de ani, Bogdan Vandici este un exemplu de ambiţie şi mult talent, arătând că încrederea în forţele proprii este uneori suficientă pentru a-ţi atinge obiectivul. Deşi parcursul echipei albastre din care a făcut parte nu a fost unul uşor, tânărul şi-a păstrat locul la bancul de lucru şi a ţinut ca în fiecare probă să pună pe masa juraţilor preparate care să îi poarte semnătura. Trupa din care a făcut parte a trecut prin cele mai multe dueluri, motiv pentru care Bogdan a înfruntat şi cele mai numeroase provocări culinare în acest concurs: 8 confruntări pe echipe, 7 dueluri, 3 probe de semifinală şi o finală la foc continuu.