Ce a făcut o tânără ca să scape de dependența de alcool

Apropo.ro / 11.04.2013, 17:00
Ce a făcut o tânără ca să scape de dependența de alcool
O studentă britanică a găsit calea prin care să scape definitiv de dependența de alcool. Este uluitor...

Emma Gould, în vârstă de 22 de ani, a devenit dependentă de băuturile alcoolice de la 15 ani. Dorința de a bea zilnic au dus-o pe tânără în pragul pierzaniei.

Când a realizat că nu este bine, Emma a început să dea bani pe ședințe de terapie, pentru a face față și studiilor, cu examene și prezența la cursurile de biomedicină, dar și în viața privată. Nu au ajutat-o prea mult, și nici nu le-a dat importanță.

Când s-a simțit prea presată de greutățile pe care le întâmpina, Emma a crezut că dacă se va prostitua va da alcoolul trecutului.

La început i se părea amuzant că este beată și că fumează, mai ales că ceilalți de vârsta ei nu făceau așa ceva.

alcool

S-a culcat cu mulți care i-au ieșit în cale, în baruri. A făcut sex cu 20 de bărbați, pe oriunde se afla, uneori și pe bani pentru băutură. La protecția sexuală nici nu se mai putea gândi. Când își mai revenea, Emma realiza ce lucruri dezgustătoare a făcut. Dar nimic nu a împiedicat-o să o ia de la capăt ziua următoare.

Durerile de cap o făceau ca dimineața, la prima oră, să-și prepare băuturi alcoolice care să o pună pe picioare. Consuma lejer una-două sticle de vodka și una de vin, plus alte băuturi. Banii ei de studii s-au dus pe băutură. La fel și cei câștigați din prostituție.

Așadar, pasul până la prostituție, atunci când mintea este mereu învolburată în aburii alcoolului, a fost extrem de scurt.

Totul a mers lin până într-una din zile când nu s-a mai putut da jos din pat. Atunci a fost un moment în care a realizat că se autodistruge și s-a internat la un centru de dezintoxicare, pentru 10 luni.

Acum Emma dorește să fie un exemplu pentru cei care sunt ca ea sau pentru cei care au de gând să se apuce de băut. Emma avertizează că acest viciu nu face bine organismului tău, familiei, prietenilor tăi. Riști să pierzi tot ce ai. Se poate ajunge ușor la prostituție, sau chiar sinucidere.

Emma Gould a revenit la o viață normală, mai face ședințe de terapie, merge în continuare la facultate, și are o relație cu un tânăr care nu o judecă pentru ceea ce a făcut.