Ce a făcut o vedetă TV de la noi după ce a aflat de câte ori a fost înşelată!

Apropo.ro / 03.04.2015, 09:25

Ce a făcut o vedetă TV de la noi după ce a aflat de câte ori a fost înşelată!
Marina Dina avea o relaţie de câţiva ani cu un potent om de afaceri, Radu.

Şi, dacă până acum a suportat cu stoicism toate infidelităţile acestuia în ciuda faptului că suferea cuplit din cauza lor, de această dată fosta asistentă TV a decis că ”s-a umplut paharul”. Aşa că a părăsit locuinţa în care locuia cu acesta, cu tot cu bagaje şi toate lucrurile care îi aparţineau.

”Marina ştia că iubitul o înşală, dar îi convine situaţia. Adică, ea ştie că el e mai golan, ştie că el iese prin cluburi cu tot felul de fete şi că le impresionează cu şampanie şi că umblă din floare în floare. Dar accepta asta pentru că îşi dorea un copil”, a declarat pentru spynews.ro, acum ceva vreme, o amică de-a Marinei.

Foto: Facebook

Culmea, cu doar două săptămâni în urmă, Marina simţea că şi-a găsit jumătatea. ”Iubesc şi sunt iubită! Da, cred că sunt împlinită! Eu nu m-am visat niciodată mireasă! Nici nu îmi imaginam că voi ajunge să mă căsătoresc vreodată! Mă aflu în prima relaţie în care, într-adevăr, mi-am dorit lucrul ăsta! Îmi doresc să fiu mamă şi îmi doresc să se întâmple în viitorul apropiat, pentru că am instincte materne”, spunea Marina Dina pentru emisiunea Star News de la Antena 1. Se pare însă că declaraţiile cu pricina au fost ultimele despre iubitul ei, Radu, acesta reuşind să o supere rău de tot pe vedeta TV.