Ce a învăţat Carmen Tănase de la personajul ei din “Fructul oprit”

De: Cristiana Trifu / 06.03.2018, 11:39
Ce a învăţat Carmen Tănase de la personajul ei din “Fructul oprit”
Telespectatori de toate vârstele o apreciază şi o urmăresc în serialul Antenei 1 – “Fructul oprit”, în cadrul căruia o interpretează pe controversata Roxana Baicu Popovici. Carmen Tănase mărturiseşte că a încercat să-i ofere personajului său o doză de umor, dorind să-l facă plăcut publicului, în ciuda trăsăturilor pe care le are, însă şi ea a învăţat de la Roxana un lucru extrem de important.

“Roxana îmi este foarte dragă! Deşi, nu seamăn deloc cu ea, nu am nici o legătură cu ea, însă încerc de vreo două luni de zile să acţionez ca ea. De foarte multe ori când eşti foarte de treabă şi foarte cumsecade, când eşti permisiv, oamenii înţeleg altceva… Şi atunci, am zis: >.  Hai să-i zic aplomb, ca să nu-i zic altfel, tupeu.”, a spus îndrăgita actriţă , recent, la “Observator”.

Obişnuită să-şi urmărească mereu interesul, Roxana Baicu Popovici se crede importantă şi vrea mereu atenţie din partea celorlalţi. Aflată în faliment după moartea soţului, Roxana Baicu Popovici este nevoită să îşi ia adio de la viaţa plină de opulenţă de care se bucura odinioară. În ciuda trăsăturilor negative pe care le are Roxana, Carmen Tănase a încercat să-şi umanizeze personajul, oferindu-i o doză de umor. Îndrăgita actriţă mărturiseşte că şi ea a învăţat o lecţie importantă de la personajul ei din “Fructul oprit”.
Carmen Tănase poate fi urmărită de telespectatorii Antenei 1 în serialul produs şi regizat de Ruxandra Ion, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00. În cel de-al optulea episod “Fructul oprit” care poate fi văzut în această săptămână, fanii serialului vor putea afla cum evoluează starea de sănătate a Roxanei, după ce aceasta a suferit un grav accident de circulaţie.