Ce a păţit Arnold Schwarzenegger în timpul unui safari: „A fost mai tare decât într-un film” – VIDEO

De: Cătălina Matei / 02.06.2016, 10:49
Ce a păţit Arnold Schwarzenegger în timpul unui safari:
Arnold Schwarzenegger a mărturisit că s-a temut foarte tare în timpul unui safari, în Africa de Sud, când un elefant a încercat să atace vehiculul în care se afla.

Actorul american, care a scăpat nevătămat fugind, a postat o înregistrare video care suprinde incidentul, scrie mediafax.ro.

Imaginile suprind un elefant apropiindu-se de vehiculul în care se aflau Arnold Schwarzenegger şi alte persoane, în timpul unui safari în Africa de Sud. Animalul s-a apropiat iniţial de partea frontală a vehiculului. Intrând în panică, şoferul a pornit motorul, astfel că elefantul s-a îndepărtat câteva secunde.

„A fugit pentru că s-a speriat de motor?”, a întrebat unul dintre bărbaţii care erau cu Schwarzenegger. „Nu, acum se pregăteşte de atac”, a replicat personajul principal din filmul „Terminator”.

În câteva secunde, elefantul a început să se îndrepte agresiv spre vehiculul de teren. Grupul de turişti a scăpat fugind cu maşina. „A fost mai tare decât într-un film; unii dintre noi s-au temut destul de tare”, a comentat Arnold Schwarzenegger pe reţeaua Instagram.