Ce a păţit Lavinia Pârva la emisiunea ”Poftiţi la muncă”?

De: Cătălina Matei / 05.12.2016, 10:39
Ce a păţit Lavinia Pârva la emisiunea ”Poftiţi la muncă”?
În ediţia specială a emisiunii ”Poftiţi la muncă”, care va fi difuzată la Antena 1 luni 5 şi marţi 6 decembrie, de la ora 20:30, Moş Nicolae e foarte darnic. Mai ales în nuieluşe.

De această dată, vedetele care muncesc pentru un caz social sunt Nicolai Tand, Diana Munteanu, Lavinia Pârva şi Romică Ţociu. Totuşi frumuseţea locului îi face pe aceştia să uite din când în când de sarcinile grele şi să se bucure de faptul că se află la Colibiţa, judeţul Bistriţa Năsăud, un loc cu adevărat special, renumit pentru cel mai pur aer din ţară şi pentru peisajul de poveste. Însă Nea Mărin are grijă să le aducă aminte de ce au venit şi cu siguranţă în zilele petrecute acolo vedetele au făcut suficientă mişcare în diverse probe. Cum ar fi cea de  alergat peste dealuri atunci când fugeau de amfitrionul emisiunii.

Unul dintre campioni a fost chiar Liviu Vârciu, despre care Nea Mărin spune că nu a scăpat nepedepsit. ”Şi aici la Colibiţa Liviu îşi ia bătaie grupa mare, l-am fugărit ceva pe acolo. Ce să facem, dacă nu îşi făcea treaba…”, spune Nea Mărin, recunoscând totuşi că a văzut un progres la fiul său adoptiv.

Fetele s-au descurcat de minune şi s-au şi împrietenit, astfel că Diana şi Lavinia au şi muncit cot la cot, dar s-au şi distrat. Peripeţiile nu le-au ocolit, Lavinia a tras o căzătură zdravănă cărând rumeguş şi în plus a fost şi pedepsită de Nea Mărin.

Toţi au declarat la unison că Romică Ţociu le-a făcut munca de două ori mai uşoară cu glumele lui şi că nu au râs aşa în viaţa lor, mai ales la mulsul oilor, iar Nicolai a fost numit cel mai muncitor şi cel mai descurcăreţ concurent. Ce alte aventuri au avut vedetele, cum s-au împrietenit cu animalele şi cine a ieşit câştigător, telespectatorii vor afla urmărind această ediţie ”Poftiţi la muncă”, din 5 şi 6 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.