Ce a pățit o femeie după ce și-a mărit posteriorul cu injecții

De: Gabriela Voicu / 22.01.2014, 14:30
Ce a pățit o femeie după ce și-a mărit posteriorul cu injecții
O femeie care și-a făcut injecții în posterior într-un cadru neautorizat a recunoscut că a experimentat efecte secundare oribile.

O femeie care și-a făcut injecții în posterior într-un cadru neautorizat a recunoscut că a experimentat efecte secundare oribile, de la dureri groaznice și încrețirea pielii precum o crustă până la decojirea ei ca o foaie de ceapă.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Oscarina Busse, în vârstă de 33 de ani, din Miami, Florida, și-a făcut apoi operație de reconstrucție, prin care i-au fost înlăturate câteva sute de grame de piele întărită de pe posterior.

Oscarina Busse

Ea și-a făcut prima injecție în 2002 și a plătit 3.000 de dolari, motivând că și-a dorit un posterior mai atrăgător pentru că pe plajele din Florida uneori „nu este suficient să fii doar drăguță”. Acest tip de intervenții nu sunt recomandate deoarece pot declanșa un răspuns autoimun puternic, rezultând în inflamații, decolorarea pielii și chiar necroză. De asemenea, substanțele injectate pot migra în organism și afecta anumite organe, cauzând șoc septic și chiar deces. 

Oscarina plătise aproape 6 000 de dolari pentru cele două tratamente pe care și le-a făcut „la negru”, când în realitate o astfel de intervenție costă cel putin 10.000 de dolari.