Ce a pățit o studentă după operația pentru schimbarea culorii ochilor

De: Gabriela Voicu / 09.01.2014, 17:00
Ce a pățit o studentă după operația pentru schimbarea culorii ochilor
O studentă britanică a decis să își schimbe permanent culoarea ochilor și a trecut printr-o experiență terifiantă după ce a zburat din Londra în Panama pentru a fi operată.

O studentă din Londra a orbit după o operație pentru schimbarea culorii ochilor.

Shenise Farrell a călătorit până în Panama, America Centrală, pentru a-și modifica ochii negri în căprui deschis după ce a căutat pe internet soluții în acest sens. Operația constă în implantarea unor discuri colorate, asemănătoare lentilelor de contact.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Femeia a cheltuit 8.000 de lire sterline pe intervenție, dar aceasta i-a provocat orbirea temporară.

Când a ajuns la clinica din Panama, „ochii căprui deschis” nu mai erau pe stoc și i s-a propus varianta pe albastru, iar tânăra a fost de acord.

Și-a făcut ochi albaștri din căprui

În timpul operației care a durat 20 de minute Shenise a țipat, dar șocul a venit la final când și-a dat seama că nu mai vedea bine. Medicul i-a spus că este normal să vadă ca prin ceață și că în două săptămâni vederea va reveni la normal.

După ce Shenise s-a întors la Londra vederea i s-a deteriorat și mai mult, iar când a ajuns la medic a avut surpriza să constate că specialiștii nu mai văzusera niciodată o astfel de operație, așa că o vreme nu au știut cum să o ajute. Au decis, în final, să-i scoată implanturile, însă în urma acestei proceduri ea risca să rămână oarbă permanent, întrucât intervenția implica și o incizie în cornee.

Operația a reușit, dar tânăra a mai suferit trei luni, până când vederea i-a revenit complet.